sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Uusi blogi uudessa osoitteessa!


Otsikkokin sen kertoo: olen siirtynyt bloggaamaan uuteen osoitteeseen. Viimeisimmän postauksen jälkeen pohdin kovasti erilaisia vaihtoehtoja, mutta yksi oli ylitse muiden - mua pyydettiin nimittäin bloggaamaan Nouwille. Nouw on tämän hetken suurin pohjoismainen blogiportaali, joka on vasta hiljan laajentanut sivustonsa tänne meille Suomeen. Näin tarjouksessa valtavasti potentiaalia, enkä voinut kieltäytyä. Tällä kertaa on kuitenkin aika karistella tämän Bloggerin blogini pölyt matkasta - vanha blogini ei siis siirry muutossa Nouwille, vaan aloitan uudessa osoitteessa kokonaan uuden blogin. Toivottavasti siis seuraatte kaikki mua tuonne uuteen blogiini, joka löytyy tästä eteenpäin osoitteesta 


Uutta blogiani pystyy seuraamaan tämän vanhan blogini tavoin samojen Facebook- ja Bloglovin-sivujen kautta. Bloglovinin kanssa on vielä vähän säätämistä, mutta uskon, että saan senkin pian ajan tasalle uuden blogini suhteen. Varsinaisia muutoksia sun tarvitsee siis tehdä vain, mikäli olet seurannut blogiani Bloggerin kautta - siinä tapauksessa uutta blogia kannattaa siirtyä seuraamaan Facebookin, Bloglovinin tai Nouwin kautta. Ilmoitan uusista postauksista myös edelleen tuttuun tapaan instagramissani @juuliasallinen.

Sitten olisi kai enää vain aika sanoa heipat Bloggerille. Tämä on ollut mainio blogikoti mulle lähes seitsemän vuoden ajan, mutta välillä on tehtävä tuntuvia muutoksia päästäkseen kunnolla eteenpäin - ja olen muuten todella innoissani tulevista kuvioista. Nähdään siis Nouwin puolella, tulkaahan moikkaamaan mua sinne! Iloa ja valoa päiviinne!
Comments (0)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti