maanantai 18. syyskuuta 2017

Iloa arkeen Sudion kuulokkeilla


Postaus toteutettu yhteistyössä Sudio Swedenin kanssa, tuotteet saatu.

En kuulu niihin, joilla musiikin on soitava jatkuvasti vähintäänkin taustalla. Oikeastaan nautin siitä, että saan olla edes hetken päivittäin ihan vain täydessä hiljaisuudessa. Tästä huolimatta musiikki on todella tärkeä osa jokaista päivääni - rakastan sitä, kun kuulokkeista kantautuva musiikki ottaa ohjat ja vie mennessään, häivyttää maailman ja liikaa mieltä painavat ajatukset taka-alalle. Musiikki on ollut mulle aina todella suuri voimavara, ja siksi olinkin iloinen, kun ruotsalainen kuulokefirma Sudio Sweden otti muhun yhteyttä, ja antoi mun valita kuulokkeet itselleni heidän tuotevalikoimastaan. 

Jos totta puhutaan, niin en ole koskaan ajatellut kuulokkeita tyylin kannalta. Mutta jos jostain, niin kuulokkeiden toimivuudesta olen ollut tarkka. Mulla menee nopeasti maku koko musiikin kuunteluun, jos kuulokkeet eivät pysy korvilla tai ne painavat, jos johto on koko ajan tiellä tai piuhoissa on kosketushäiriötä tai muuta vastaavaa - tiedättehän, niitä perus juttuja, joita esiintyy yleensä ainakin melkein kaikissa halvimmissa kuulokkeissa. No, kun sitten tutustuin Sudion tuotevalikoimaan niin huomasin, että näiden asioiden lisäksi tuotteissa on otettu myös tyylikkyys huomioon. Ja ensimmmäistä kertaa elämässäni päädyin valitsemaan kuulokkeet, jotka todellakin saavat näkyä keskellä arjen musiikkihetkiä! Valitsemissani Regent-kuulokkeissa on irrotettavat pyöreät kuoret, joiden avulla kuulokkeiden ulkonäköä voi vaihtaa omaan tyyliin, ja vaikkapa päivän asuun sopivaksi. Mulla ei ole koskaan aiemmin myöskään ollut langattomia kuulokkeita, mutta nämä kuulokkeet hyödyntävät bluetooth-teknologiaa, ja toimivat siis täysin ilman piuhoja. Voin kertoa, että tästä ei muuten ole paluuta takaisin langallisiin kuulokkeisiin, nyt kun on päässyt nauttimaan musiikista langattomana! Nämä Regent-kuulokkeet ovat kevyet mutta tukevat, ja blokkaavat tosi kivasti melun ja metelin ympäriltä niin, että musiikki pääsee kunnolla oikeuksiinsa. Kuulokkeiden äänentoisto on itsessään ihan huippuluokkaa, ja lisää entisestään kuuntelunautintoa. Täytyy sanoa, että arkiset musiikinkuunteluhetkeni ovat kyllä parantuneet huomattavasti, kiitos näiden kuulokkeiden.

Nyt teilläkin on hyvä mahdollisuus päästä testaamaan näitä kuulokkeita, sillä koodilla JUULIA15 saatte -15% pois tilauksestanne Sudion verkkokaupassa. Ihania musiikinkuunteluhetkiä ja mukavaa uutta viikkoa kaikille! 
Comments (8)

8 kommenttia:

 1. Vau, varmasti hyvät kuulokkeet. Minä kuuntelen musiikkia vain you tubesta kehnonlaisilla kuulokkeilla. uudet pitäisi tosiaankin hankkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulokkeisiin kannattaa kyllä panostaa, että saa musiikista kaiken ilon irti! :)

   Poista
 2. Onpas kivannäköiset kuulokkeet! Muakin ärsyttää todella, jos kuulokkeissa on juurikin noita ongelmia, ja usein luovutankin ja olen mielummin hiljaisuudessa. Tällaiset langattomat kyllä houkuttelis :)

  http://lifewithhannamari.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä langattomat on kyllä aivan mahtavat, suosittelen! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Eikö! Nämä on kyllä nätit :)

   Poista
 4. Oon nähnyt näitä kuulokkeita omassa somessa nyt niin paljon että on tehnyt mieli tutustua brändiin enemmänkin. Langattomat kuulokkeet on kyllä yksiä parhaimmista, poikakaveri on vaan jo ärsyyntynyt siihen että lainaan hänen kuulokkeitaa jatkuvasti!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo todellakin kannattaa tutustua! Ja siis nämä langattomat on kyllä niin kätevät etten enää vaihtaisi pois. :)

   Poista