keskiviikko 27. syyskuuta 2017

Autumnal bare legs


Hame BikBok | puserot, kaulahuivi ja laukku H&M | kengät Vagabond

Syksy ja paljaat sääret, rakkautta. Mielestäni muhkeiden neuleiden ja hameiden yhdistelmissä on jotain äärimmäisen viehättävää. Mulla on jotenkin todella romantisoitu mielikuva päässäni siitä, kuinka kesän jälkeen aurinkoiset kelit vain jatkuvat, ja ruskasta saadaan nauttia hameisiin ja neuleisiin pukeutuneena, paljain säärin. Joka vuosi herään kuitenkin aina ankeaan todellisuuteen - syksy ei vastaa koskaan näitä mielikuviani. Tällaisia päiviä mahtuu alkusyksyyn vain muutama, hyvä jos sitäkään. Tokihan paljain säärin voisi pinkoa menemään kelien tuntuvasti viilettyäkin, mutta jossain vaiheessa järki alkaa käydä sotaa mielitekoja vastaan. Vaikka vielä ehkä tarkenisikin juuri ja juuri, niin jotenkin alkaa miettiä myös hieman sitä, että "ei tähän aikaan vuodesta enää kuulu juosta sääret paljaina". 

Mä en ole koskaan ollut oikein mikään sukkisten ystävä, joten saa nähdä, kuinka paljon hameita tulee käytettyä tästä eteenpäin. Eilen tarkeni kuitenkin vielä oikein mainiosti paljain säärin, kiitos näiden viime päivien mahtavien syyskelien. Yläosien ja kaulahuivin kerrostaminen toi mukavaa tasapainoa kokonaisuuteen. Enkä nähtävästi vieläkään malta luopua noista Vagabondin kengistä; ne ovat olleet toukokuusta lähtien niin kovassa käytössä, etten ole juuri vilkaisuutkaan muihin kenkiin näiden kuukausien aikana. No, veikkaan, että kohta on kaivettava kuitenkin nilkkurit esiin ja siirryttävä vähän varrellisempiin kenkiin. Sekään ei tietenkään haittaa, sillä mielestäni nilkkurit ovat nimenomaan yksi parhaista jutuista syyspukeutumisessa! 
Comments (10)

10 kommenttia:

 1. Okei wow miten upee asu!😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana että tykkäät, kiitos paljon! :)

   Poista
 2. Onpa kyllä kivannäköinen, tasapainoinen kokonaisuus! Ja nuo kengät, ah... Mulla on aina ollut paatunut rakkaussuhde Vagabondeihin - näköän sen suuremmin katsomatta :’D Aina taatusti hyvät.

  -Asta B.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hei todellakin, Vagabondit on ihan ykkösmerkki täälläkin! Kiitos :))

   Poista
 3. Mukava asu, ja sopii sinulle erittäin hyvin. Olen itse sen verran vilukissa että syksyisin kietoudun lämpimiin vaatteisiin ja neuleisiin, ellei sitten ole todella lämmin päivä menossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä tämä on meikäläiselläkin aika harvinaista, että viitsii paljain säärin ulos lähteä. :) Kiitos paljon!

   Poista
 4. Ihana kokonaisuus!
  Pitäisi itsekin vaan useammin (tai edes sen ensimmäisen kerran) pukeutua hameeseen ja neuleeseen. Paljaat sääre tuovat kivaa vaihtelua housuasuille. :) Mäkin vielä sipsuttelen viimeiseen asti "kesäkengillä", koska ne vaan on niin ihanat!

  Superkivaa viikonloppua!

  Www.idamariaankkuri.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo meillä on täällä kyllä niin lyhyt se aika kun voi tällaiseen komboon pukeutua, että kyllä niistä päivistä pitäisi ottaa kaikki ilo irti :)

   Poista
 5. Kivan syksyinen asu! Ite en enään lähde ilman sukkia saatika paljain säärin minnekään, pakko olla vähintään sukkikset jalassa! :D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no joo, ymmärrän kyllä hyvin! :) Kiitos!

   Poista