torstai 27. heinäkuuta 2017

Printtipaita, minulla!


Farkkutakki Asos | t-paita Topshop | vyö vintage | farkut Gina Tricot | kengät Vagabond | aurinkolasit Gucci

Fun fact: ette ole nähneet juurikaan printtipaitoja päälläni. Tämä siksi, etten ole osannut oikein koskaan sellaisia käyttää. No, tässä sellainen nyt kuitenkin olisi. Instagramissa ahkerasti muotiguruja seuraavat saattavatkin tunnistaa paidan - tai inspiraation lähteen, jota paita imitoi löyhästi. Tämä teeppari on nimittäin Topshopin versio Guccin hitiksi nousseesta logopaidasta. Varsinaisesta kopiosta ei mielestäni ole kyse, sillä no, onhan tämä nyt aivan erilainen kuin Guccin yksilö. Mutta jotain vastaavuutta löytyy - ja löytyy muuten sen verran, että tämäkin teeppari on ollut aika kysyttyä tavaraa jo jonkin aikaa. 

En tosiaan yleensä innostu kovinkaan paljoa tällaisista paidoista, joista löytyy jokin iso kuvio tai tekstiä. Tämä Topshopin yksilö onnistui kuitenkin jotenkin koukuttamaan mut niin pahasti, että oli pakko klikkailla paita ihan omaan vaatekaappiin asti. Tykkään kovasti siitä, että paidasta löytyy ripaus väriä. Myös tekstien fontit miellyttävät erityisen paljon silmääni. Ja on varmaan ihan ok myöntää hieman myös uhriutuneensa tuolla instagramin ihmeellisessä maailmassa, sen verran monen tyylitaiturin yllä olen nimittäin tämän paidan nähnyt, haha. Mutta näyttää mielestäni ihan älyttömän hyvältä juurikin ylisuuren farkkutakin kanssa! Saattaapa tuo taipua täydellisesti myös revittyjen rentojen farkkujen pariksi. Tai no, minkä kanssa tämä nyt ei sopisi? Ihanaa loppuviikkoa kaikille! Toivotaan, että saataisiin välillä kunnolla myös auringonpaistetta - täällä Jyväskylässä kun on ainakin ollut todella pilvistä ja sateista jo pidemmän aikaa.
Comments (7)

7 kommenttia:

 1. Tosi kiva asu, hyvin sopii mielestäni printtipaita muuten niin klassiseen asuun :).

  VastaaPoista
 2. Hyvältä näyttää tuo paita ja koko asu :-)

  VastaaPoista
 3. Kiva teksti paidassa!

  VastaaPoista
 4. Onpa ihana tää sun asu!😍

  VastaaPoista
 5. Mulla oli jossakin vaiheessa printtipaitoja enemmänkin, mutta nyt olen luopunut suurimmaksi osaksi niistä. Yksivärisiä tai kokokuvioituja on helpompi yhdistää sekä töissä että vapaa-ajalla :-)

  VastaaPoista
 6. Ihana asu! Itse olen printtipaitojen ahkera kuluttaja :)

  VastaaPoista
 7. Mä oon tähän asti ollut aika nou nou -linjalla noiden printtipaitojen kanssa, mutta nyt pikkuhiljaa alkanut lämpenemään niille ja metsästänyt kuumeisesti omaa kivaa yksilöä.

  Tosi ihana asu kokonaisuudessaan ja aivan ihana blogi sulla <3

  https://sofia-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista