lauantai 3. joulukuuta 2016

Kehykset talveen Instrumentariumilta

*Yhteistyössä Instrumentarium ja Indiedays

Palataanpa hetkeksi vielä kuukausi sitten järjestettyyn Indiedaysin Bloggers' Inspiration Day -tapahtumaan. Instrumentarium oli laittanut tapahtumaan esille laajan valikoiman toinen toistaan upeampia kehyksiä. Kehykset oli jaettu muotikaupunkien Lontoon, Pariisin ja Milanon mukaan siten, että kehysten tyylit vaihtelivat hieman kaupungeittain. 

Reetta ja Anni valitsivat pyöreät kehykset suosikeikseen.
Vasemmanpuoleinen kuva Sanni Riihimäki / Sannimaria Photography.

Mullahan ei itselläni ole tarvetta silmälaseille, mutta innostuin silti testailemaan kehyksiä Instrun pisteellä oikein kunnolla. Jostain syystä mua miellyttivät erityisesti Lontoo-kategorian silmälasit; esimerkiksi Michael Korsin simppelit kehykset olivat kovasti mieleeni. Valinta oli vaikea, mutta kun päätettiin mennä tyttöjen kanssa kuvauttamaan itsemme Instrun kuvausseinälle, valitsin päähäni kauniit, minimalistiset kehykset - juurikin Korsilta. Ihastuin näiden kehysten yksinkertaiseen, mutta persoonalliseen ilmeeseen oitis! Jos käyttäisin silmälaseja, nämä voisivat hyvinkin olla sellaiset, jotka valitsisin itselleni päivittäiseen käyttöön.


Lontoo, Pariisi ja Milano ovat vahvasti esillä myös Instrumentariumin Trendwalk-tyylisivustolla. Jos ette ole vielä tutustuneet sivustoon, niin suosittelen lämpimästi kurkkaamaan, mitä se pitää sisällään! Sivusto on todella monipuolinen; se keskittyy aurinko- ja silmälasitrendien lisäksi myös muuhun muotiin ja pukeutumiseen. Sivustolla jaetaan inspiraatiota, esitellään kiinnostavimpia tyylejä ja kerrotaan erilaisista trendeistä. 

Instrumentarium listaa tämän syksyn ja talven kehystrendeiksi muun muassa sametin ja punaisen, sinisen ja merihenkisyyden, 80- ja 90-luvun, kiillon ja kimalluksen sekä harmaan - kissansilmiä unohtamatta. Näistä itseäni kiinnostaa erityisesti 80- ja 90- luvun trendi, jota sivustolla kuvataan näin: "Muoti ei synny tyhjiössä. Siinä on aina vaikutteita edellisten vuosikymmenten linjoista. Viime vuosina muodissa on ollut selkeitä vivahteita 1980-luvusta. Nyt myös 1990-luku alkaa näkyä selkeämmin ainakin isojen muotitalojen catwalkeilla." Miellän retro-henkiset silmälasit yksinkertaisiksi, mutta samalla hauskoiksi. Ja mikä onkaan ylipäätään parempaa tyylin suhteen, kuin yksinkertaisuus pienellä twistillä! Kaikki Instrun naisten kehykset löydät täältä.

facebook | instagram | bloglovin | blogit.fi | sc: juuliasall
Comments (2)

2 kommenttia:

  1. Mä olen monesti harmitellut, että en tarvitse silmälaseja, sillä onhan ne oikeasti upea asuste! Ennen kuin muutin ulkomaille, työskentelin Instrussa myyjänä, ja se oli mielestäni aivan paras työ. Ja tokihan sitä piti ostaa itsellekin silmälasit, vähän niin kuin työasuksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä totta, silmälaseilla saisi helposti vaihdeltua omaa ilmettä! Haha, no ei varmasti yhtään hullumpi työasu;)

      Poista