tiistai 13. syyskuuta 2016

Santorini pt. IKuvankauniita postikorttimaisemia, valko-sinisiä rakennuksia ja syvän turkoosi, silmänkantamattomiin ulottuva meri joka puolella. Henkeäsalpaavia auringonlaskuja, jotka maalasivat kerta toisensa jälkeen maiseman pastellisävyillä ennen pimeän laskeutumista. Lämpö, jonka pystyy kuvittelemaan vieläkin kostean kuumana iholla. Aaltojen kohina, viilentävä merituuli ja suolan karheus hiuksissa. Rusketusraidat, jotka muistuttavat meitä vielä pitkään paratiisista. Ei tarvitse varmaan hirveästi erikseen hehkuttaa, meidän loma oli sanalla sanoen ihana.

Santorini oli kaikkea sitä mitä olin odottanut - ja vähän enemmänkin. Majoituttiin Kamarin kylässä, Hippokampus-nimisessä hotellissa, ja viikon aikana koluttiin Santorinin saari melkeinpä läpikotaisin: kierrettiin Firan ja Oian kaupungit, valloitettiin Kamarin ja Perissan välinen vuori, ajeltiin autolla ympäri lähirantoja ja nähtiin kuuluisa auringonlasku mereltä päin, kun osallistuttiin auringonlaskuristeilylle. Tekemistä oli siis paljon, mutta onneksi ehdittiin viettää hyvin myös kunnon rantaelämää ja nauttia rauhassa paikallisesta ruokakulttuurista. Kuten arvata saattaa, niin reissussa tuli otettua kuvia aika lailla - niitä saattekin nähdä vielä jatkossa lisää! Kerron myöhemmin omassa postauksessaan hieman tarkemmin hyviä ja huonoja kokemuksia sekä vinkkejä saarelle matkaaville, joten stay tuned!

facebook | instagram | bloglovin | blogit.fi | sc: juuliasall
Comments (12)

12 kommenttia:

 1. Oi että! Tulee ihan ikävä omaa Keeetan lomaa! Ihania kuvia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no sellainen vaikutus näillä toisten lomakuvilla tahtoo aina vähän olla :D Kiitos!

   Poista
 2. Upeita kuvia! :) Kyllä heti kun alkaa päivät lyhentyä ja syksy tulla, niin mieli alkaisi tehdä tällaisiin lämpimiin maisemiin.

  VastaaPoista
 3. Vau upeita kuvia!! Ihana Loma tunnelma! Tuonne Ois kyllä pakko kerran ees päästä käymään:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Saara! Ehdottomasti, täältä isot suositukset Santorinille! :)

   Poista
 4. Vau mitä maisemia! :) Kuvista välittyy ihana tunnelma <3 pääsisipä vielä joskus itsekkin Santorinille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo noi maisemat oli kyllä niiiin mahtavat! Ja oli kyllä sellainen paikka että voisi itsekin lähteä vielä joskus uudestaan :)

   Poista
 5. Täydellistä!!!! (tähä sydän hymiöitä x100)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha oli kyllä ihan täydellistä<33

   Poista
 6. Katoin, että hitto miten paljon tuttuja kuvia/maisemia. Elokuussa oltiin mun äidin kaa tos samaisessa hotellissa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaha no ei sitten ihmekään! :D

   Poista