sunnuntai 7. elokuuta 2016

Simmarit, kummarit ja culottesit


Housut ja kengät H&M | paita Vila (saatu) | laukku Monki

Simmari- ja kummari-päivien lisäksi on selkeästi myös päiviä, jolloin culottesit kutsuvat mua voimakkaasti puoleensa. Viime kesän ja syksyn lempipöksyt ovat edelleen voimissaan ja valmiina käyttöön aina, kun haluan pukeutua mukavasti, mutta näyttää samalla skarpilta. Tällä kertaa yhdistelin housut siistiin teeppariin ja noihin erittäin kaupunkikelpoisiin sandaaleihin. Oon varmaan sanonut tämän jo about tuhannesti aiemmin, mutta culottes-housuissa mua viehättää erityisesti se, että ne ovat periaatteessa todella yksinkertaiset, mutta samalla hyvin erikoiset mallinsa puolesta. Tällaisia vaatteita haluaisin lisää kaappiini. Vaatteita, jotka ovat arkisen rentoja mutta samalla siistejä. Vaatteita, joita on helppoa yhdistellä, mutta joissa on samalla jotain pientä jujua. Hoksaatteko? Ei mitään liian klassista, muttei myöskään liian erikoista. Tällaisilla vaatteilla voi leikitellä käytännössä loputtomiin ja muodostaa todella persoonallisiakin asukokonaisuuksia!

Kirjoittelen tätä postausta meidän pihassa, uudella kivalla terassisohvalla. Tämä viikonloppu on ollut perjantaita lukuun ottamatta lähestulkoon pelkkää kotona nysväämistä, mutta ihan hyvä niin. Perjantaina käytiin syömässä kaupungilla ja tsekattiin samalla Suicide Squad -leffa. Leffa oli muuten aikas hyvä, jopa tällaisen supersankareista mitään tietämättömän mielestä! Eilen ja tänään oonkin sitten vaan nauttinut täysillä auringosta (aina silloin kun se on paistanut sateiden välissä) ja tästä omasta pihasta. Sain jopa aloitettua vihdoin ja viimein meidän sängynpääty-projektin! Siitä höpöttelen teille enemmän omassa postauksessaan, sillä veikkaan, että siellä on paljon tyyppejä, joita kiinnostaa vahva DIY-meininki. :) Nyt ruokaa ja sitten takaisin tuon kyseisen projektin pariin - mahtavaa sunnuntaita kaikille!

facebook | instagram | bloglovin | blogit.fi | sc: juuliasall
Comments (6)

6 kommenttia:

 1. Ihanan simppeli asu! Muutenkin ihanan rauhalliset ja seesteiset kuvat :)

  VastaaPoista
 2. Hei!
  Olen kirjoittamassa opinnäytetyötä liittyen blogeihin ja niiden käytettävyyteen. Tavoitteena on parantaa erästä ilmaista blogipalvelua ja siihen tarkoitukseen tarvitsisin blogia kirjoittavien henkilöiden apua. Toivoisin, että mahdollisimman moni blogin kirjoittaja kävisi täyttämässä alla olevan linkin kyselyn.
  Kysely on helppo ja nopea täyttää ja siihen vastanneiden kesken arvotaan kaksi Finnkinon leffalippua!
  https://goo.gl/forms/Kt7KtvQtGY60anes1

  Kiitos avusta!
  – Tiia Valtonen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyypä käydä vastaamassa! :)

   Poista
 3. Hei!

  Lueskelin blogiasi ja pidin runoistasi. Vieläkö kirjoitat? Saisiko niitä tänne nähtäville?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kirjoitan kyllä! Runojen postaaminen on jäänyt vähän, mutta ei mitenkään mahdoton ajatus, että alkaisin jakaa niitä taas täällä :) Mukava kuulla, että olisit kiinnostunut lukemaan niitä!

   Poista