torstai 4. elokuuta 2016

Mökkiviikonloppu Nauvossa

Takana on jälleen yksi kesän kohokohdista, mökkiviikonloppu Nauvossa. Pidempään blogiani seuranneet tietävät, että kyseinen reissu on muodostunut jo jonkinlaiseksi perinteeksi ystäväporukkamme kesken; laskeskeltiin, että tämä reissu oli jo meidän viides! Kerta toisensa jälkeen odotan Nauvoa ja meidän laatuaikaa aina samanlaisella innolla. Noihin maisemiin ja tunnelmiin ei vaan pysty kyllästymään ikinä. Tuttuun tapaan viikonloppumme piti jälleen sisällään rentoa yhdessäoleilua, veneilyä, pelailua, saunomista ja uimista, kokkailua sekä auringossa lojumista. Viime vuosina sääolosuhteet ovat olleet usein melko koleat ja sateiset, mutta tällä kertaa saatiin nauttia oikein kunnolla lämmöstä sekä auringosta. Seuraavaksi nautitaankin sitten vähän eri maisemissa, kun lennetään reilun kolmen viikon päästä tämän samaisen porukan voimin Santorinille. Matkajalka vipattaa jo siihen malliin, etten meinaisi malttaa odottaa! 

facebook | instagram | bloglovin | blogit.fi | sc: juuliasall
Comments (4)

4 kommenttia:

 1. Ihania lomakuvia! :) Mökkiviikonloput on kesässä parasta.

  VastaaPoista
 2. Näyttää niin ihanalle. Meillä ei hinkua ole ollu mökille tänä kesänä ollenkaan, lähinnä siksi että mullakin lomaa oli 'vaan' 3vkoa joista yksi meni Saksassa. Jos sitä uudeksi vuodeksi lähtis karkuun jonnekin möksälle lappiin ;)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi! Onneksi mökkeily on kuiteskin mukavaa oikeastaan vuodenajasta riippumatta, ja Lappi kuulostaa kyllä oikeinkin hyvältä :))

   Poista