sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

Keittiö ja ruokailutila


Lupailin teille uudesta kodistamme kuvia jo ajat sitten, mutta tiedättekös, sisustaminen onkin vienyt vähän oletettua kauemmin aikaa - eikä kaikki ole vieläkään valmista. Tällä hetkellä keittiö ja ruokailutila ovat parhaassa jamassa; muutamia pikkuisia hankintoja puuttuu vielä, mutta muuten nämä tilat ovat valmiit. Olkkariin odottelemme edelleen uutta sohvaa, makkarin sängynpäätyprojekti on alkutekijöissään, eteisen kaappeihin pitäisi asentaa liukuovet ja vierashuone, no, siitä nyt ei kannata edes puhua samassa lauseessa. Mutta kaikki aikanaan! Postailen teille näistä projekteista sitä mukaan, kun saadaan laitettua paikkoja kuntoon. Tässä ensalkuun jokunen kuva keittiöstä ja ruokailutilasta. :)

Olenkin jo aiemmin kirjoitellut, että tämän uuden kodin sisustus tulee olemaan tunnelmaltaan hyvin erilainen kuin edellisen kotimme sisustus. Ehkä joku teistä muistaakin edellisen kotimme sisustuksen, jossa kaiken piti olla hyvin vaaleaa ja valko-harmaata. Tähän uuteen kotiin halusin tarkoituksella enemmän sävyjä, enemmän luonnonmateriaaleja, enemmän lämpöä ja enemmän särmää. Puitteet muutokseen olivat hyvät, sillä lattia on tumma ja keittiöstä sekä olkkarista löytyy kaunista ruskeansävyistä kivipintaa. Entinen valkoinen ruokapöytämme vaihtui muuton aikana Pentikin vanhasta kierrätyspuusta valmistettuun pöytään. Rakastan tuon pöydän patinoitunutta ilmettä sekä vahvoja pirtinpöytä-viboja. Sopivan rouhea lamppu ruokailutilaan löytyi Kodin Terrasta. Olen todella tyytyväinen ruokailutilaan, vaikka itse sanonkin. Se on tällä hetkellä ehdottomasti kotimme kaunein tila, kiitos tuon unelmieni ruokapöydän. 

Keittiön ilmeestä olen pitänyt alusta asti, vaikka se poikkeaakin hyvin paljon kokovalkoisista keittiöistä, joista olen aiemmin haaveillut. Keittiö on tosiaan entisen asukkaan remontoima, ja niin uusi, ettei meillä ollut mitään syytä lähteä tekemään muutoksia siihen rempan aikana. Meidän tyyliin sopivaksi keittiö taipui tekstiileillä ja muutamilla uusilla detaljeilla. Rakastan tuota keittiön kuviollista mattoa, joka on myös peräisin Pentikiltä. Matto riitelee ehkä aavistuksen välitilan kivipinnan kanssa, mutta en ole antanut asian häiritä itseäni. Haluan toteutaa tämän kodin sisustuksen rennolla otteella. Kaiken ei tarvitse olla tylsästi ihan tiptop tai sävy sävyyn!

Ihanaa sunnuntaita ja uuden viikon alkua teille kaikille - palataan taas!

facebook | instagram | bloglovin | blogit.fi | sc: juuliasall
Comments (8)

8 kommenttia:

 1. Oi että on niin upea :) Oon snäpissa tätä ihaillut jo niin suuresti, etenkin toi ruokapöytä on niin upea!!!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Hanna! Tuo pöytä on kyllä varmasti meidän loppuelämän ruokapöytä, niin paljon siitä täälläkin tykätään! :)

   Poista
 2. Näyttää kyllä kodikkaalta ja lämpimältä ja kaiken ei todellakaan tarvitse olla pelkkää valkoista muutenkaan. Mä niin tykkään tosta teidän keittiöstä :) oon varmaan aiemminkin sanonut :D Niin ja olis muuten aika mukava nähdä taas joku kerta jos onnistuis sovittaa aikatauluja yhteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Joo hei ehdottomasti, olis kyllä tosi kiva treffailla taas pitkästä aikaa!!

   Poista
 3. Kaunista! Mistä ihana kori on? :)

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Musta kori on H&M Homesta peräisin :)

   Poista
 4. Toi ruokapöytä on ihana!! Oi että ompa kivan näköistä kun on tuollaisia luonnonsävyjä sisustuksessa :)

  http://visions-ninni.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ihan totta, ja todella mukavaa vaihtelua nuo sävyt meidän aikaisempaan valko-harmaaseen sisustukseen :)

   Poista