lauantai 19. maaliskuuta 2016

Leveät lahkeet ja paksut kengänpohjat


Housut, takki H&M | paita Mango | tennarit Asos | laukku Mint&Berry (Zalando)

Kuvat: Piia

Wooop, viimein uusia asukuvia! Nämä kuvat ovat alkuviikolta, jolloin oli ihanan lämmin sää. Keli olikin muutaman päivän ajan niin upea, että teki mieli kaivaa jo kevyemmät takit käyttöön. Onneksi maltoin kuitenkin vielä mieleni, sillä viime päivien jäätävä tuuli ja räntäkuurot veivät kelin kyllä nopeasti kauas keväisestä. Toivottavasti pian päästään käyttämään jo kevyempiä takkeja!

Pidän tässä asussa kovasti noiden housujen ja tennareiden yhdistelmästä. Aluksi musta tuntui, että asu olisi kaivannut mukaan vielä jotain ekstraa. Tarkemmin kokonaisuutta katseltuani tulin kuitenkin siihen tulokseen, että nuo vähän erikoisemmat housut ja tennarit riittävät hyvin detaljeiksi. Vai mitäs sanotte?

Oon ihan super happy, sillä mulla alkoi nyt viikon mittainen pääsiäisloma. Huvittavaa sinänsä, sillä tällä viikolla päästiin vasta luentojen makuun kahden löysän tenttiviikon jälkeen - ja heti on loma edessä. Oon kuitenkin opiskellut tosi paljon kotona viime aikoina, joten loma tulee tarpeeseen. Ajattelin tehdä tänään ja huomenna viimeisetkin rästihommat pois alta, ja keskittyä sitten koko ensi viikon lähinnä vain rentoutumiseen. Suunnitteilla on mukavaa tekemistä, mm. shoppailukierros ja Onnenonkija-leffan kutsuvierasnäytös. Loppuviikosta lähdenkin sitten äidin luokse maalle. Nyt niiden tehtävien pariin, että pääsen lomailemaankin jossain vaiheessa. :) Palataan!

facebook | instagram | bloglovin | blogit.fi | sc: juuliasall 
Comments (2)

2 kommenttia:

  1. Tosi hyvän näköinen asu! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oiii ihana kuulla, että tykkäät! Kiitos paljon! :)

      Poista