maanantai 29. helmikuuta 2016

C9 päivät 6-9


Tsekkaa aiemmat C9-postaukset täältätäältä ja täältä.

Näiden kuvien kanssa ollaan kyllä nyt niiiin kaukana sieltä omalta mukavuusalueelta, että ihan oikein hirvittää. Mutta koska koko C9-ohjelmaan lähtemisessä oli kyse omalta mukavuusalueelta poistumisessa, niin tehdään homma nyt sitten kunnolla loppuun saakka. Kuvista huomaa, että mulla on vähän joka puolella kroppaa sellaista ylimääräistä höttöä. Suurilta osin olen itseeni ihan tyytyväinen, mutta olisihan vartalo mukava saada kiinteämmäksi ja kireämmäksi. Tuo vatsan ja kylkien alue on mulle se vaikein, ja siksi olinkin C9-ohjelman tuloksiin äärimmäisen tyytyväinen. Painoa yhdeksän päivän aikana tippui vain kolme kiloa, mutta senttejä katosi enemmän. Niin reisistä, lantiolta kuin rinnanympäryksestäkin lähti tasaisesti useampia senttejä, mutta huikein muutos tapahtui vyötäröllä. Vyötäröltäni katosi yhdeksän senttiä! Ja sen kyllä huomaa myös noista kuvista.

paino -3kg | vyötärö -9cm | rinta -4cm | lantio -4cm | reisi -3cm

Ohjelman viimeiset päivät sujuivat syömisten osalta yhtä mutkattomasti kuin aiemmatkin päivät. Nälän tunne heikkeni entisestään, ja pysyi poissa kokonaan pienillä määrillä naposteltavia sallittujen ruoka-aineiden listalta. Päivällisillä söin runsaasti erilaisia kasviksia ja kalaa tai kanaa. Mielitekoja mulla ei ollut missään vaiheessa ohjelmaa, enkä myöskään luistanut ohjelman sallituista ruoka-aineista. Tai no okei, myönnettäköön että yhtenä päivänä maistelin salaatin kanssa muutaman palan fetaa. But that's it. Liikuntojen kannalta kävi vähän huonommin, sillä kolme päivää yhdeksästä jouduin himmailemaan migreenin takia. Luulen, että tulokset olisivat olleet vielä paremmat ilman migreeniä, joten sen puolesta harmittaa hieman! Mutta näille ei mahda tietenkään mitään.

No, mitä C9 jätti jälkeensä? Tietysti ainakin huomattavasti kapeamman vyötärön. Kroppa tuntuu muutenkin kauttaaltaan kireämmältä. Olo on ollut ohjelman jälkeen todella energinen ja kevyt - samoin myös mieli. Huomasin ohjelman aikana, että pärjään paljon pienemmillä annoksilla, ja pastoja tai leipiä (lue: hiilariövereitä) mun ei ole tehnyt mieli ollenkaan tässä ohjelman jälkeisinä päivinä. Luulenkin, että jatkan tästä entistä kasvispainotteisemmalla ruokavaliolla! Kaiken kaikkiaan todella silmiäavaava kokemus, jota todellakin voin suositella jokaiselle. :) Tästä on todella hyvä jatkaa eteenpäin. Nyt on myös kevyen paljastuksen aika - asetettiin nimittäin Samin kanssa tälle mun kuntokuurille pieni porkkana. Sitten kun olen onnistunut pudottamaan painoa -10kg, suunnataan yhdessä viikonloppureissulle jonnekin päin Eurooppaa! Täytyy sanoa, että aikas motivoivaa. Ehkäpä kuulette vielä jatkossa tämän kuntokuurin etenemisestä väliaikatietoja. Nyt homma on kuitenkin C9-ohjelman osalta onnellisesti paketissa. Jos kiinnostuitte tästä painonpudotus/kehonpuhdistus-ohjelmasta tai teillä on kysymyksiä mielessänne, niin ottakaanhan yhteyttä Lauraan!

Laura Nieminen / Forever FBO / Jyväskylä
la.ma.nieminen@gmail.com / 050 491 6095
Lauran facebook-sivu: Statukseks FIT - Forever and ever

facebook | instagram | bloglovin | blogit.fi | sc: juuliasall
Comments (4)

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä jatkoon! Hyvä siitä tulee. Pääsette reissuun :) Ja mikä parasta, pääset reissuun niin että olosikin on parempi :)

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvin lähti tälläisellä yhdeksän päivän puhdistuskuurilla! Nimen omaan vatsasta ja kyljistä näyttää sitä vähääkin ylimääräistä lähteneen, hienot tulokset! :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, eikös vaan! Kiitos paljon :))

   Poista