torstai 8. lokakuuta 2015

Heipat kevyille vaatteilleHousut Zara | neule Pull&Bear | kengät H&M | liivi Vila | hattu Seppälä

Kuvat: Piia

Vitsit että mä rakastan näitä kirpeitä aurinkoisia syyspäiviä. Viikko sitten tarkeni vielä hyvin ohuella neuleella ja karvaliivillä - tällä viikolla on pitänytkin sitten jo heittää kunnolla vaatetta niskaan. Kylmyyskin on kuitenkin ihan ok, kun sää on muuten kirkas ja aurinkoinen. Mieli on jotenkin automaattisesti pari astetta korkeammalla, kun ulkona on kaunista. Oon kyllä aikamoinen syys-fiilistelijä. Syksy No, viime viikolla tuli avattua tämän syksyn karvaliivikausi. Pakko myöntää, että tällä hetkellä tuntuu vähän siltä, niinkuin olisin kasvanut jotenkin näistä karvaliiveistä yli. Mikä on sinänsä aika ihme juttu, kun ajattelee paria viime vuotta. Oon tykännyt karvaliiveistä niin kovasti, että sellainen on ollut jossain vaiheessa päällä melkein päivittäin. Tässä viikon takaisessa asukokonaisuudessa karvaliivi toimi mielestäni kuitenkin tosi kivana lisänä; asu olisi ollut melko tylsä ilman liiviä. Oon muuten huomannut, että oon ihastunut nyt vähän erilaisiin karvaliiveihin; sellaisiin, joissa pinta on jonkinlaista mokkajäljitelmää, ja sisäpuoli karvaa. Ehkäpä karvaliivien käyttö alkaisi taas innostaa kunnolla, kun päivittäisi nämä perinteiset liivit sellaiseen vähän erikoisempaan malliin. :)

Näiden asukuvien myötä voidaan sanoa heipat noille harmaille Zaran pöksyille, sillä niille tuskin löytyy enää vajaamittaisten lahkeiden takia käyttöä, kun säät kylmenevät. Harmittaa, etten kerinnyt käyttämään housuja ostamisen jälkeen kuin pariin kertaan. Vaikka rakastan syyspukeutumista, niin on siinä omanlainen haikeutensakin; kaappi on pullollaan erilaisia housuja ja kimonoita ja muita ihania vaatteita, joiden käyttö ei vaan oikein onnistu kylmillä keleillä. No, ehkäpä talvesta selviää vähän paremmin sen voimin, kun tietää, että kevään tullen saa vetää taas kaikki keveät vaate-ihanuudet kaapin perältä käyttöön. Aurinkoista torstaita kaikille!

Comments (9)

9 kommenttia:

 1. Ompa kivoja kuvia ja asu:)

  VastaaPoista
 2. Kiva asu! Ja niin se kyllä menee, että syksyisin kesävaatteiden poisjättäminen tuntuu haikealta, mutta tuleehan sitten taas vuoden päästä kesä... Mutta syysvaatteet ovat vähintään yhtä kiva juttu tilalle. Ja aivan ihania kuva tässä blogissa, täytyypä jäädä seurailemaan :)

  Minttu Viennetta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihan totta, niinhän ne on :) Mukavaa että löysit tänne, tervetuloa seurailemaan! <3

   Poista
 3. Liivi tuo asuun tietynlaista silmää ja ilman sitä asu olisi ollut "tavallinen". :) Tykkään ku sulla on selkeesti oma linja pukeutumiseen ja se persoonallinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta Jenna! Oii voi kiitos paljon, onpa kiva kuulla että ajattelet noin mun tyylistä<33

   Poista
 4. Tää asu on musta niin ihanan raikas ja syksyinen! Myös tuo tausta on aivan ihana ja sopii näihin kuviin jotenkin niin hyvin :´). Syksy on ihanaa aikaa, mutta oman haikeutensa kyllä tuo kun kaikkia vaatteita ei pääse enää käyttämään :( Ihana olet Juuliani <3 Pian nähdään!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiitos Lindaseni! Pian nähdään tosiaan<33

   Poista
 5. Rakastuin tuohon karvaliiviin! :O ja tohon koko yhdistelmään! Miksen mie ossaaaa tollai yhdistellä vaatteita.. Pöh.

  Mut hei pian nähdään mussukka <3

  VastaaPoista