torstai 27. elokuuta 2015

Syysvaatteet Espritiltä


Vaikka lämpöisiä kelejä on riittänyt vielä tänne elokuun lopulle asti, niin tässä vaiheessa on kai kuitenkin pakko hyväksyä se, että kesä alkaa kääntyä vähitellen syksyn puolelle. Vaikka rakastankin kesää todella paljon, on syysvaatteiden hankkiminen ja erilaisten syksyisten asukokonaisuuksien suunnitteleminen vuodesta toiseen aina yhtä mukavaa. Kävin kollaamassa taas pitkästä aikaa Espritin valikoimaa, ja löysin sivustolta paaaaljon ihan älyttömän ihania syysjuttuja. Näistä kollaaseista näettekin omat Esprit-suosikkini! 

Päätin muodostaa suosikkivaatteistani ja -asusteistani kokonaisuudet kahdella periaatteella. Asut 1 ja 2 jättävät säärtä ja käsivartta paljaaksi, joten ne sopivat mainiosti alkusyksyyn, jolloin tarkenee (toivottavasti) vielä kevyemmällä varustuksella. Asut 3 ja 4 ovat puolestaan sopivampia loppusyksylle, jolloin kaapista kaivetaan jo lämpöisempiä vaateita esiin. Tietysti noista ensimmäisistäkin kokonaisuuksista saa muodostettua helposti lämpimämmät versiot - sen kun vetää vain hameen alle sukkauhousut tai hapsuliivin alle pitkähihaisen puseron.

Espritin syysvalikoimassa mua viehättävä erityisesti ruskeansävyiset mokka- ja nahkavaatteet (ja kengät), joita sivustolta löytyykin runsaasti. Tällaiset boheemit vaatteet ovat todella in tänä syksynä! Ruskean sävyt näyttävät ihanan raikkailta valkoiseen yhdisteltynä, ja mustilla yksityiskohdilla saa tuotua asuun kontrastia.


Nämä jälkimmäiset kokonaisuudet näyttävät niin ihanan pehmoisilta ja lämpimiltä, että alan melkein jo odottaa kylmiä syyssäitä näitä katsellessani. Poolokaulukset ja tekoturkisliivit toimivat edelleen tänäkin syksynä edellisvuosien tapaan - ja näyttävät muuten mielestäni hurjan hyviltä yhdessä. Vaaleat farkut miellyttävät tällä hetkellä omaa silmääni jotenkin todella paljon, ja siksi halusinkin koota viimeisen asun noiden tosi hyvännäköisten Esprit-farkkujen ympärille. Kuviot tuovat kokonaisuuteen eloa, ja maihareiden varsista pilkottavat paksummat sukat ovat hauska yksityiskohta tällaisessa rennossa arkiasussa. Mitäs pidätte näistä kokonaisuuksista? Mikä on suosikkisi? :) Kaikki kuvissa näkyvät tuotteet löydät sivulta esprit.fi. Oikein mukavaa torstai-päivän jatkoa kaikille!

Comments (6)

6 kommenttia:

 1. oivitsit vaik mitä kivoja kollaaseja! kaikista voisin haluta jotaki :333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis eiks oo ihania vaatteita!! Haluisin nää kaikki niin kipeesti itelleni :DD

   Poista
 2. Vitsit oot stailannu kivat asut! Kaikki täydellisiä syksylle :)

  Picture Me

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva kuulla että tykkäsit näistä! :))

   Poista
 3. Ihania juttuja Espritillä! Ei ole tullut hetkeen käytyä, mutta pitääpä käydä kiertämässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin! Yllätyn itekin aina kun klikkailen itseni tuonne Espritille :)

   Poista