maanantai 10. elokuuta 2015

Hello there


Heii, onko siellä ruudun toisella puolella enää ketään? No, joka tapauksessa, täällä ollaan taas - melkein kahden viikon hiljaisuuden jälkeen. Perheessäni on surua, olen ollut nämä viikot äidin luona kotikotona. Aika, saati jaksaminen, ei ole riittänyt tänne blogiin asti. Tänä aamuna tuntui ensimmäisen kerran siltä, että haluaisin tulla höpöttelemään teille. Eipä mulla tällä hetkellä ole tämän kummempia, mutta ajattelin tulla vain kertomaan, etten ole suinkaan unohtanut tätä blogia! Yritän postailla tällä viikolla muutamaan otteeseen. Lauantai-aamuna hypätäänkin sitten lentokoneeseen, ja suunnataan Kreikan lämpöön. Ihanaa päästä reissuun Hyvää uutta viikkoa teille kaikille, voimaa ja aurinkoa päiviinne

Comments (14)

14 kommenttia:

 1. I'm sorry I don't understand your language but I think you're really pretty.
  Gorgeous photo!

  http://zoharous.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Täällä ollaan! Toivon pelkkiä voimia sinne suuntaan, perheen sisäiset surut ja ongelmat on niitä pahimpia :( Innolla odotan että palaat Kreikasta, ne lomakuvat ovat varmasti herkkua!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvähyvä! :) Kiitos paljon<3 Juu on otettava kuvia kyllä oikein kunnolla, niin että niitä saa postailtua sitten vielä talven harmaudessakin ;)

   Poista
 3. Voimia sulle!<3 Ihana kun pääset lomalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne<3 Se on kyllä ihanaa!

   Poista
 4. Jaksamisia koko perheelle <3 ja nauti paljon lomastasi!

  VastaaPoista