keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Bohemian


Farkut Pull&Bear | paitis Ellos | sandaalit New Look | reppu Even&Odd | hattu H&M | kello DW


Tämä torstainen asuni henki jo kovasti syksyä - vähän niinkuin tuo viime päivien sääkin. Asu kiva, sää taas ei ollenkaan. Mua viehättää jotenkin todella kovasti tällaisten löysien ylä- ja alaosien yhdistelmät. Niitä tullaan siis varmasti näkemään paljon sitten, kun syksy saapuu ihan oikeasti. Toivotaan toki silti, että jatkossa tarkenisi vielä kesävaatteissa. Viime aikoina monista asukokonaisuuksistani on välittynyt melko boheemi fiilis, mikä on tuntunut muuten ihan omalta jutultani. Saa nähdä, jääkö kyseinen trendi pysyväksi elementiksi pukeutumiseeni!

Kikkailin tänään tänne blogiin uuden ulkoasun, josta olen aikas innoissani. :) Vähän olisi vielä viilailtavaa, mutta kyllä tämä näyttää jo omaan silmään aika hyvältä. Nyt päähuomio on entistä enemmän kuvissa ja teksteissä, kun kaikki ylimääräinen on siirretty alas tai omille välilehdilleen. Toivottavasti tämä muutos on teidänkin mielestänne toimiva! Kivaa keskiviikko-iltaa kaikille

Comments (16)

16 kommenttia:

 1. oi Juulia mitä kuvia ja asu!! aai että<3 ja blogisi uusi ulkoasu on i H A N a !! <3 ps kuvissa on jotenki toosi kiva muokkaus..tykkään hurjan lailla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti muru<3 Kiva että tykkäät ulkoasusta! Oon haaveillut tällasesta muutoksesta jo piiiiiitkään mutta en oo vaan saanut koskaan aiemmin aikaiseksi ruveta muokkailemaan :DD

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos Saara, mukava kuulla että tykkäät! :>

   Poista
 3. Todella kaunis asu :). Tämä kesä on ollut kyllä sellainen, ettei ole oikein kunnolla päässyt kesävaatteita käyttämään. Mutta vielä on kesää jäljellä, joten toivotaan, että saisimme edes muutaman aurinkoisen päivän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kiitos! :) Hei ihan totta, kyllä se aurinko sieltä vielä esiin tulee!! :))

   Poista
 4. Oi miten ihana asu ja kuvat! :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis ja simppeli asu! Kengätkin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juu nuo kengät on ihan yhdet suosikeistani tällä hetkellä :))

   Poista
 6. tienaatko paljonkin noilla blogisi mainoksilla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo mikä nyt on paljon, aika suhteellista :) Eihän noista mitään säännöllisesti saa, mutta silloin tällöin aina kyllä jonkin verran. :)

   Poista
 7. Tosi kiva asu, sulle sopii tuollanen tyyli. :) Katoin aikasemmin että tuo kuvausmestaki näyttää kivalta vaikka ei mikään erikoinen olekkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo toi paikka oli kyllä tosi kiva, tykkään että kuvissa on vähän jotain maisemaa takana, ettei aina vain kolkkoja betoniseiniä :p

   Poista
 8. Asu bueno! Sinä bueno! <3 muisk!

  VastaaPoista