sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Näyttävä niskanuttura & uudet hiuskorut


Muistatte varmaan, kun joku aika sitten höpöttelin teille Jyväskylän bloggaajille järjestetystä Glitter-illasta. Illan päätteeksi saadusta goodie bagista löytyi kaunis kukkapanta, joka on vilahdellut mm. juhannus-postauksessani sekä tässä asupostauksessa. Kyseiseltä illalta jäi käteen  kukkapannan lisäksi pari muutakin ihanaa hiusjuttua. Illan aikana jokaisen bloggaajan tukkaan tehtiin pikakampaukset, ja saimme pitää nuo kampaukseen käytetyt tarvikkeet itsellämme. Mulle tehdyn pikakampauksen näet tästä postauksesta.

Pikakampaukseni syntyi muhkealla niskanuttura-valkilla (ylempi kuva), ja otsalle jätettävällä kultaisella lehtikorulla (alempi kuva). Tuon valkin avulla tukkaan on helppoa ja nopeaa loihtia erilaisia muhkeita banaaninutturoita. Valkin kuminauhan ansiosta kampaus pysyy tiukkana, eikä suuria pinnimääriä liiemmin tarvita. Ainoa miinuspuoli kuminauhassa on, että se täytyy tietenkin peittää aina jollain - esimerkiksi pannalla tai leteillä. Kuminauhan voi sijoittaa otsalle tai päälaelle, mutta valkkia voi tietysti käyttää ilmankin kuminauhaa niin, että kuminauha jää valkin kanssa kampauksen sisälle. 


Näiden saatujen hiustarvikkeiden lisäksi päädyin ostamaan vielä itselleni tällaisen ylläolevassa kuvassa näkyvän kauniin korupannan. Ihastuin pantaan ihan täysillä, se oli vain pakko saada! Hintakaan ei ollut ollenkaan huono - muistaakseni koru maksoi jotain kympin luokkaa. Haaveilen jo huolettoman boheemista lainekampauksesta, jonka tämä hiuskoru pääsee kruunaamaan. Näiden tarvikkeiden avulla saa loihdittua kyllä kauniita kampauksia vaikkapa kesän juhliin. Oletteko te innostuneet hiuskoruista?

Kampaukset & kampauskuvat Anni / A piece of inspiration

Comments (8)

8 kommenttia:

 1. vaude mikä nuttura !! upea kertakaikkiaan, myös nuo hiuskorut, huuh<3

  VastaaPoista
 2. Voi miten kaunis tuo nuttura! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Tykkään kanssa hurjasti :)

   Poista
 3. Tuo nutturahärpäke on ihan paras juttu ikinä! Niin kiva laittaa töihinki jos haluaa välillä jotain muuta ku ponnarin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, tolla saa kyllä niin helposti kivaa vaihtelua hiuksiin! :))

   Poista
 4. Sulle passaa niin hyvin tuollanen nuttura, muutenkin tosi ihanat nuo pannat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jenna, ja mukava että tykkäät! :)

   Poista