lauantai 13. kesäkuuta 2015

Kesän to do -listaBlogeissa on näkynyt taas paljon bucket list-tyyppisiä postauksia, ja niitä on ollut sen verran mukava lueskella, että päätin koota myös oman to do -listani. Ajattelin, että kesän lopulla tähän listaan voisi sitten palata uudemman kerran, ja tsekkailla vähän tarkemmin, mitä kaikkea kesän aikana on tullutkaan touhuttua. :) Miltäs kuulostaa? Nämä postauksen kuvat on muuten peräisin meidän tämän kesän ensimmäiseltä rantareissulta. Etsittiin Samin kanssa syrjäinen kallioranta, syötiin marjoja ja lakuja, nautittiin auringosta ja katseltiin kun Frida temmelsi järvessä. Toivottavasti pian pääsisi jo kunnolla biitsille! No, pidemmittä höpinöittä, tässä mun to do -listani. Onko sulla suunnitelmissa samanlaisia juttuja?
Ihanaaa viikonloppua kaikille!

Comments (8)

8 kommenttia:

 1. Ihana Frida! :* Jos tarvit seuraa mihin vaan listan kohtaan liittyen ni here I am :-D

  VastaaPoista
 2. Oooi ootte löytäny niin kauniin paikan! Missä tällanen kalliomesta? :) Ja eikää Frida on niin söpö!! :D <3 Kivoja juttuja to do - listalla, tästä tulee mainio kesä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on Keljon hoodeilla :) Jep niin tulee!!

   Poista
 3. Ihana koiruliini ♥ Moni asia kesän to do-listalta kuulostaa kivalta ja monta asiaa aijon myös itse nuista toteuttaa. :)

  VastaaPoista
 4. Olipa ihana postaus, kivsut kuvat! :-) Tykkään sun blogista niin paljon, että täytyy alkaa lukijaksi :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon Emilia! Ja tervetuloa lukijaksi :))

   Poista