tiistai 12. toukokuuta 2015

Suede crush


Kuvat täältä.

Nyt on kuulkaas niin, että olen lämmennyt täysillä ruskealle mokkanahalle. Enpä olisi vielä viime syksynä uskonut - mutta ihmeitä näköjään tapahtuu. Itseltäni löytyy jo ennestään yksi vanha mokkanahkainen vaate kaapista, mutta lisää tekisi mieli hankkia. Mielessäni on alkanut kypsyä ajatus sellaisesta rennosta, hieman ylisuuresta, pusakkamallisesta mokkanahkatakista. Ei kai auta muu kuin lähteä penkomaan kirppiksiä. ;) Erityisen hyvältä tällaiset mokkanahkaiset vaatteet näyttävät mielestäni puhtaaseen valkoiseen ja ajattomaan denimiin yhdisteltyinä. Unohtamatta tietenkään siroja kultaisia koruja ja rentoa surffitukkaa! Mitäs te olette mieltä tästä jälleen pinnalle nousseesta 70-luvun trendistä - kolahtaako?

Comments (5)

5 kommenttia:

  1. ouhmaih mitä inspiroivia kuvia, heti innostuin tosta yhdestä ja voisinkin kokeilla miten saisin sen itelleni koottua päälle! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ihan tosi huippua että sulle iski inspis tästä!! :))

      Poista
  2. love it <3

    _____________________
    rozdanie od Oasap u mnie
    WWW.JUSTYNAPOLSKA.BLOGSPOT.COM

    VastaaPoista
  3. Kyllä kolahtaa ja kovaa :D Löysin alkuvuodesta pitkän, ruskean mokkatakin kirppikseltä, joka oli vielä suomalaista työtä. Hinta olisi ollut luvattoman halpa, 5 euroa, mutta takkia oli mulle hartioista auttamattia liian iso. Kyllä harmittaa!

    VastaaPoista