perjantai 3. huhtikuuta 2015

Turvavaatteissa


jeans cubus | sweater pull&bear | bag, beanie bikbok | shoes vagabond

Eilen oli kyllä pimeä päivä - sen huomaa näistä kuvistakin. Ei uskoisi, että ollaan jo huhtikuun puolella. Ja kuinka ankeaa onkaan kaivaa villakangastakki kaapin uumenista uudelleen esiin, kun kevättakkikausi on korkattu jo ajat sitten! Plaaah. Onneksi joku nero on keksinyt mukavat ja pehmeät turvavaatteet. Jos ne toimivat pimeinä syys- ja talvipäivinä, niin eiköhän niillä päästä muutamien synkkien kevätpäivienkin yli. Hah. :D Tämä asukokonaisuus on alunperin tiistailta, mutta koska silloin jätettiin kuvailut väliin jatkuvan vesisateen vuoksi, päätin vetäistä samaisen asun ylleni eiliselle kauppareissulle. Nuo pari vuotta vanhat Cubuksen boyfriend-farkut ovat edelleen kovasti mieleeni, vaikka niitä tuleekin käytettyä aika harvoin. Ostin housut silloin aikanaan vähän liian reilussa koossa, mikä on vaikuttanut pitkälti housujen käytettävyyteen - housut ovat sen verran isot, että valuvat ihan koko ajan. Harmittaa, sillä nuo ovat ehdottomasti kyllä yhdet hienoimmista farkuistani! Onneksi vöillä saa paikattua tilannetta jonkin verran. Kertokaahan, vieläkö jaksatte innostua tällaisista risaisista, reilunkokoisista farkuista?

Sitten pieni ilmoitusasia. Keväinen Indiedays Blog Awards lähestyy taas, ja nyt onkin aika äänestää omat blogisuosikit mukaan ehdolle. Tänä keväänä sarjoja on neljä: lumoavat kuvat, edelläkävijä, luonnollisen upea sekä viihdyttävin. Jos olette sitä mieltä, että blogini sopii johonkin edellämainituista kategorioista, niin käykäähän antamassa äänenne täällä! Kannattaa olla nopea, sillä äänestysaikaa on vain maanantaihin 6.4. saakka. Äänestäneiden kesken arvotaan 5 kahden hengen lippupakettia kyseiseen tapahtumaan, joka järjestetään 25.4. Helsingissä. Juhlaan on 18 vuoden ikäraja. Laittakaahan äänestysnapit laulamaan - täältä lähtee jokaiselle äänestäneelle sellainen oikein reilu virtuaalihali! :)


Nyt toivottelen kaikille oikein ihanaa ja rentouttavaa pääsiäisviikonloppua
Nauttikaahan kunnolla. Palataan!

Comments (4)

4 kommenttia:

 1. Ooo nuo housut!!! Tuun varastamaan noi :D näyttää niin täydelliseltä ja vieläpä rennotkin päällä :) olisin menny heti cubukseen kattomaan jos noi ei olis ollu vanhat hankinnat, hahah!!! Synkkyys sais kyllä jo loppua!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit! Harmin paikka, noita tuskin löytyy enää... Mutta pidetään mielessä, voin luovuttaa ne sulle jos joskus kyllästyn. :D Hahaha, vaikka sä varmaan kyllä hukkuisit noihin kun ne on mullekin niin isot! :D

   Poista
 2. Oi miten mukavan rento asu! :) Ihanat nuo housut! <3

  VastaaPoista