tiistai 21. huhtikuuta 2015

Shades of greendress, jeans, shoes hm | jacket nelly.com | backpack even&odd | watch daniel wellington

Tänään mentiin jo toistamiseen melkoisen vihreissä meiningeissä. Ensimmäisen kerran tämä asukokonaisuus oli ylläni viime viikolla, mutta koska silloin kuvailut menivät vähän plörinäksi (kiitti kuitenkin Rosamaria vaivannäöstä), päätin pukeutua samaan asuun uudelleen tänään. Tällä kertaa kameran takana oli Piia, kiitos muru! Oon kyllä niin iloinen siitä, että mulla on ystäviä, jotka jaksaa nähdä vaivaa näiden blogikuvien eteen. Kiitollinen

Suuntasin tänään luennon jälkeen kaupungille lauantainen Indiedays Blog Awards mielessäni. Gaala-asuni on ollut jo pitkään suunnitteilla, ja suunnitelmat ovat vaihtuneetkin matkan varrella pariin otteeseen. Useiden etsintäkertojen jälkeen tänään tärppäsi viimein - onnistuin löytämään viimeiset puuttuvat palaset asuuni. Voin kertoa, että olo on kyllä nyt helpottunut, kun asu on hankittuna. Kirjoittelen teille myöhemmin lisää gaala-asustani. Nyt, kivaa illanjatkoa kaikille! :)

Comments (6)

6 kommenttia:

 1. Oiii miten huippuja kuvia ja miten toimiva kokonaisuus :)<3 sulle sopii kyllä vihreä ihan mielettömän hyvin! Huippua että löysit kaupungilta puuttuvat palaset gaala-asuun<3 kirjoittelehan aiheesta lisää ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanainen<3 Koitan saada postauksen aikaan viimeistään matkalla Helsinkiin! Kohta nähdään ;)

   Poista
 2. Asu näyttää tosi hyvälle ja kuvat on myös jotenkin erilaisia, mutta tosi hienoja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Täytyy välittää terveiset kuvaajalle ;)

   Poista
 3. Meikäläisellä löytyy saman kuosinen takki! Ainut, etten jotenkin yhtään osaa yhdistää sitä mihinkään, jotenkin myös tuo armeijakuosi/ tumman vihreä väri vähän vierastaa :D Mutta tässä toimi kyllä paremmin kuin hyvin! Pitääkin kaivaa kyseinen takki esiin ja alkaa mallailemaan sitä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti muru<3 Siis mäkin oon ennen käyttäny tota takkia vaan ihan kokomustissa asuissa, mut toimii kyllä tollainkin kivasti et on samaa sävyä alla. Sovittele ihmeessä ja ota takki käyttöön, varmasti sopii sulle!!

   Poista