perjantai 20. maaliskuuta 2015

Valoa ja tunnelmaa sisustukseenNyt kun talven pimeys alkaa olla takanapäin, on mukava palata kunnolla kodin sisustamisen pariin. Meillä jäi monta asiaa kesken syksyn muuton jälkeen, ja nyt olisikin tarkoitus jatkaa kodin laittoa. Poikettiin sunnuntaina Tampereen Ikeassa, kun ajeltiin Porista Jyväskylään päin. Isoimpana ostoksena mukaan tarttui tuo kaunis Årstid-jalkalamppu, jota olen himoinnut siitä lähtien, kun ostettiin samainen lamppu meille pari vuotta sitten pöytämallisena. Pidän kyseisistä lampuista jotenkin ihan älyttömän paljon - ne ovat ulkomuodoltaan kauniin simppeleitä ja ajattomia. Lisäksi niissä on ripaus maalaishenkistä romanttisuutta, jota kaipailen meidän sisustukseen. Ja romanttisuudesta puheenollen; meidän ruokapöytä sai uuden ilmeen, kun ostin H&M Home -myymälästä siihen tuollaisen nätin pitsikaitaliinan. Pöydällä oli aiemmin harmaa kaitaliina, mutta tällaisia pitsisiä versioita olen ihastellut jo syksystä lähtien. Pitsiliina näyttää ihanan raikkaalta, ja sopii mainiosti sisustukseen näin kevättä ja kesää vasten! 

Olipa kyllä taas mukava huomata, kuinka tällaiset pienetkin muutokset ja lisäykset piristävät kodin 
yleisilmettä. Onko teillä toteutuksen alla keväisiä sisustussuunnitelmia?


Comments (8)

8 kommenttia:

 1. Oi kyllä, ideoita on, vaan sponsori puuttuu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah no sehän on yleensä joo se suurin ongelma ;D

   Poista
 2. Oi, ihanan näköistä! Pienetkin muutokset kyllä piristää kummasti :)

  VastaaPoista
 3. onpas kiva lamppu :) mäki haluun Ikeaan!! :D keväällä aina tulee joku ihmeellinen uudistusvimma, joka kattaa kaiken vaatekaapista sisustukseen ja ruokavalioon, haha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha eiii sinne kannata lähteä, rahoistaan siellä pääsee :DD Jep totta tuo!

   Poista
 4. Noi Årstid-lamput on sikakivoja, itelläkin pöytä- että jalkamallisena! Munkin pitäis päästä Ikeaan, onneks on säästökuuri meneillään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sulta löytyykin sitten sama lamppusetti! :)) Haha, sinne ei kyllä kannata säästökuurin aikana lähteä.... :D

   Poista