sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Kolme askelta erottuvampaan asukokonaisuuteen


jeans gina tricot | shirtdress ellos | coat hm | clutch pieces | boots nly shoes | hat seppälä

Teille lukijoille alkaa varmaan tässä vaiheessa olla jo aika selvää, etten pidä kauheasti värikkäistä vaatteista. En oikein osaa käyttää värejä - ja jos totta puhutaan, niin mielestäni perus musta-valko-harmaa-ruskea -akselilla liikkuvat asut ovat yleensä tyylikkäämpiä. Ainakin tunnen itse oloni jotenkin itsevarmemmaksi tuon väriskaalan sisällä kuin värikkäissä vaatteissa.

Moni mieltää kuitenkin ne perus mustavalkoiset asukokonaisuudet usein hieman tylsiksi. Tässä kolme hyväksi havaitsemaani kikkaa, joilla asuun saa lisättyä hetkessä helposti särmää: 1. Tee ero materiaaleilla, jos vaatteet ovat hyvin samansävyisiä. Käytä esimerkiksi tekonahkaa, kohopintaista käärmekuosia tai vaikkapa karvaa - näin luot asuun elävyyttä. 2. Valitse asusteet oikein. Hauskat asusteet, kuten hattu tai clutch, muokkaavat asun mielenkiintoisemmaksi. Käytä eri asusteita yhdessä kuitenkin kohtuudella, ettet ala muistuttaa kävelevää joulukuusta. 3. Päivitä klassikko. Jotkin vatteet toimivat aina. Toisinaan on kuitenkin virkistävää pukeutua vaatteen päivitettyyn versioon. Kokeile tänä keväänä vaikkapa oversize-mallista kauluspaitaa sen tavallisen sijasta!

Mitä pidätte tästä eilisestä asukokonaisuudestani?
Niin ja hei, ihanaa maaliskuuta evribadiii

Comments (7)

7 kommenttia:

 1. Mitä mallia noi sun Ginan farkut on? :--) tosi kiva asu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia! Nuo on Mollyt :) Kaikin puolin hyvät käytössä, suosittelen!

   Poista
 2. todella kauniita kuvia Juulia ja sinun asu!<3 ja täytyy sanoa että hyvä postaus, nuo vinkit on erittäin käytännöllsiä ja hyvä muistaa! aijon pistää kyllä korvan taakse :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awww kiitos söpönen<3 Ja mukavaa jos sait näistä pienistä vinkeistä jotain irti!!

   Poista
 3. Ootko sää myös muiden pukeutumisessa sitä mieltä, että musta-valko-harmaa on parempaa kuin värit? :) Vai näätkö värit muilla kivannäköisinä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kysymys Anni. :D Jätin ehkä asian vähän ympäripyöreäksi tossa tekstissä.

   Kyllä mä monesti ihailen muilla värikkäitä vaatteita, mutta riippuu ihan asusta ja käytetyistä väreistä tietty että miten ne näen. Esim. jos asuun on valittu joku väripilkku tehosteeksi niin saatan tykätä, mutta sitten jos niitä väripilkkuja on useampia tai värejä on sekoitettu vähän holtittomasti keskenään niin ei oo välttämättä ihan mun mieleen. Tietysti jos yhdistelmä sopii kantajalleen niin mikäs siinä. :) Tää ei ole mitenkään yksiselitteinen asia.

   Ja tykkäänhän mä itekin käyttää esim. puuterisävyjä/khakinvihreää jne., en itekään kulje aina vaan mustavalkoisissa. Mutta tosi maltillinen oon kuitenkin värien suhteen.

   Poista
 4. Minun mielestä sinulla musta-valko-asu toimii tosi hyvin. :) Minusta taas tuntuu etten osaa ollan ilman värejä ja niitä tietenkin yhistelen maltillisesti mustan ja valkoisen sekaan. :) Tosi kiva ja tyylikäs asu. :)

  VastaaPoista