torstai 15. tammikuuta 2015

Winter biker


coat, pants, shoes hm | shirt bikbok

Hm.comin alesta löytyi joulun jälkeen muutamia tosi ihania juttuja - esimerkiksi tämä biker-mallinen talvitakki. Yllätyin vähän siitä kuinka ihastuin kyseiseen takkiin, sillä tänä talvena olen himoinnut oikeastaan vain pitkiä ja ylisuuria takkeja. Tämä talvimallin biker taisi vakuuttaa mut tekonahkaisilla hihoillaan. Takki onkin sen verran näyttävä, että se sopii mielestäni todella hyvin yksinkertaisiin asuihin, tuomaan kokonaisuuteen sitä jotain. Lähdin viime lauantaina kaupunkikierrokselle rennossa löysän ylä- ja alaosan yhdistelmässä, johon yhdistelin tämän uuden takkilöytöni. Skarpinmallinen takki tuo mukavasti ryhtiä kokonaisuuteen, eikä edes mitään suurempia koruja tarvita, kun takin yksityiskohdat puhuvat puolestaan. Simppeliä ja toimivaa.

Kerroin teille viime viikolla siitä, kuinka mulla alkaa tällä viikolla kuukauden loman jälkeen taas arki koulun merkeissä. No, ei alkanut ei. Huomasin sunnuntaina, että erään kurssini alkua oli siirretty parilla viikolla. Sain siis vielä yhden viikon lisäajan lomalleni - muut kurssini kun starttaavat vasta ensi viikolla. Kelpaa mainiosti. :) Mutta nyt, läppäri kiinni ja vaatteiden vaihtoon. Ollaan menossa kaupungille syömään Samin synttäreiden kunniaksi. Kivaa iltaa teille kaikille!

Comments (6)

6 kommenttia:

 1. Great jacket!

  http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Minulla on melkein samantapainen takki kuin tuo mutta suora malli jossa on tekonahkahihat.. En voi siis olla tykkäämättä tuosta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla että tykkäät :)

   Poista