keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Wednesday thoughts


Kirjoittaminen on ollut aina mulle tapa purkaa itseäni. Olen rustaillut tunteitani ja tuntemuksiani paperille ihan pienestä pitäen. Kirjoittaminen on yksi niistä harvoista asioista, joita ilman en pystyisi elämään. Se on eräänlainen tukipilari, jonka varaan olen kasannut todella paljon. Olen luonteeltani hyvin taipuvainen sellaiseen tietynlaiseen melankoliaan. Mietin usein, kumpi tuli kohdallani ensin - runous vai tuo melankolia. Niin tai näin, niiden kanssa olen kasvanut, ja tiedän tarvitsevani molempia. Monet saattavat ajatella melankolian olevan pelkästään negatiivinen asia, mutta itse näen siinä paljon kauneutta. Se on herkkyyttä ja haurautta. Tapa katsoa maailmaa ja tehdä havaintoja. Se antaa paljon, kunhan siihen ei tarraudu liikaa. 

Vaikka olenkin herkkä pohdiskelijatyyppi, ja näen kauneutta kaikessa vähän rikkinäisessä, on luonteessani ihan vastakkaisiakin ominaisuuksia. Kyseinen herkkyys on helppoa sysätä sivuun arkisen kiireen keskellä; kun on opiskelut ja harrastukset, joissa perfektionisti-puoleni haluaa menestyä täysillä, ei pohdiskelulle tunnu jäävän aina tilaa. Ja sitten on vielä tämä päällisin puolin hyvin pinnallinen blogi. Haluaisin korostaa täällä enemmän herkkää puoltani, mutta jotenkin niistä pinnallisista asioista on aina paljon helpompi kirjoittaa. Vaikuttaa siltä, että tässä voisi olla hyvä kehityshaaste blogilleni tätä uutta vuotta ajatellen. Mitäs sanotte, miltä kuulostaa? Nyt toivottelen teille kivat illanjatkot - palaan höpöttelemään taas huomenna asukuvien kera. :)

Comments (10)

10 kommenttia:

 1. Upeet kuvat <3 Kirjoitin päiväkirjaa nuorempana mutta facebookin tultua se jäi kokonaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Haha voi sitä facebookia!

   Poista
 2. Kirjoitat kyllä kauniisti asioista, ja huomasin kyllä heti ensisilmäyksellä blogisi tunnelman olevan paljon muutakin kuin pelkkää pintaa. Olisi kiva lueskella lisää vähän syvällisempää asiaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iina tästä ihanasta kommentista! Mulle tuli tosi hyvä mieli :) Ja mukava kuulla että sua kiinnostaisi vähän syvällisemmätkin jutut!

   Poista
 3. En oo kauheita aikoja tätä sun blogia lukenut, mutta oon kyllä tosi vakuuttunut! Tää eroaa musta paljon muista vastaavista muotiblogeista.. En osaa oikein edes selittää... mutta jotenkin susta tulee sellanen tosi aito vaikutelma vaikka niistä "pinnallisista" asioista postaatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kivasti sanottu, kiitos paljon! <3 Ja mahtavaa että oot löytänyt tiesi tänne :)

   Poista
 4. Osuvaa ja kaunista tekstiä! Itselleni kirjoittaminen on myös ollut aina tosi tärkeää, keino todella purkaa tuntemuksiaan. Ja kuten sanoit, minullekin pienestä pitäen. Runoja, tarinoita, päiväkirjaa ym. on tullut pidettyä. Nyt sitten astuin blogien ihmeelliseen maailmaan ensimmäistä kertaa... ;) Pidän myös kirjoitustyylistäsi :)

  http://tervetuloaruotsiin.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heii, ihana kuulla että sieltä löytyy toinen, jolle kirjoittaminen on tärkeää :) Kiitos paljon! Käyn kurkkaamassa sun blogin :>>

   Poista