sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Vakava sormusaddiktioSaatoin ostaa hetken heikkoudessa muutamat alesormukset torstaisella kaupunkikierroksellani. Siis ihan muutamat. Kun kotona näpertelin kaikki uudet ja vanhat sormukseni samaan kippoon, en oikein tiennyt, pitäisikö mun itkeä vaiko nauraa. Eihän kukaan tarvitse tällaista määrää sormuksia?! No, onpahan ainakin valinnanvaraa. Hehe. Ostoskierrokselta mukaani tarttui myös vähän denimiä, ruutukuosia sekä kamelinruskeaa. Nämä uutuudet tuntuvat jotenkin ihanan raikkailta ja keväisiltä. Kunpa kevät tulisikin jo pian No, nyt takaisin koulutehtävien pariin. Ihanaa sunnuntaita teille!

Comments (17)

17 kommenttia:

 1. vauu upeita sormuksia ja ihania ostoksia <3 nää kuvat on jotenki tosi herkullisia !!

  VastaaPoista
 2. Wow mikä sormuskasa! :) mutta äläpä siitä stressaa, kaikilla on keräilyn kohteensa, ne jutut, joita eniten katselee shoppailukierroksella ja se on ihan okei se! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sinäpä sen sanoit :) Ja on ihan ok myös keräillä kaupoilta vähän kaikkea muutakin kuin vaan sormuksia..... Haha, niin ainakin uskottelen itselleni ;D

   Poista
 3. Täällä toinen joka on ihan hulluna sormuksiin ;>

  VastaaPoista
 4. Sormukset on kyllä ihania! Tykkään yhdistellä ihan erityisesti sellasii erilaisia midi ja tavis sormuksia :) tulee arkenaki paljon laittautuneempi olo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on! Mäkin yhdistelen niitä yleensä keskenään :) Ihan totta tuo!

   Poista
 5. Mulla on kans ihan järjetön määrä sormuksia ja aina pitää saada lisää :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii ihanaa, sormustoveri siellä! ;D

   Poista
 6. I-h-a-n-a postaus! Rakastuin etenkin noihin helmisormuksiin :----)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis vautsi, kiitos paljon Anna!! Tosi kiva kuulla että tykkäät :) Noi helmet on kyllä munkin lemppareita, ehkä parhaat heti tuon pienen kivellisen midisormuksen jälkeen ::)

   Poista
 7. voi vitsi ku sun blogis on mahtava <3 luin kaikki postaukset ja sun tyylis on niin iihana <3 todellakin aloin tilaamaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tositositositosi paljon kehuista! :))

   Poista
 8. Sormuksia ei ole ikinä liikaa! ;) Aina ne hukkuu joka paikkaan ja minusta sormet näyttää kivoilta kun niissä on runsaasti sormuksia. :) uutusjutus näyttää kivoilta, ihanan keväisiltä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä, sormet näyttää tosi hyvältä kun niissä on paljon sormuksia! Kiitos :)

   Poista
 9. Voi mä oon niin katellinen tosta sormusmäärästä! Tai no on mullaki aikamoinen kasa niitä, mut harmiks en voi niitä käyttää -ainakaan vielä. Liian pahasti atooppinen iho vaikuttaa mun käsiin, nahka lohkeilee ja sormiin tulee haavoja jo siitä että unohtaa päivän ajan laittaa rasvaa. Siihen päälle vielä sormukset hinkkaa ja hankkaa ja raastaa sormia niin ei kiitos mut kuitenki kyllä kiitos :-D (x) romaani ja avautuminen. Haluun käyttää sormuksia! Ennen oli melkeen joka sormessa yks..

  VastaaPoista