tiistai 6. tammikuuta 2015

Remington Pro Big Curl - loivat, suuret kiharat


Me päätettiin ennen joulua Samin kanssa, ettei osteta toisillemme  mitään erikoisia, kalliita lahjoja - uuden kodin sisustamiseen kun meni syksyllä niin paljon rahaa. Päätin toivoa Samilta lahjaksi jumbokiharrinta, koska sellainen on pyörinyt mielessäni jo ties kuinka kauan. Ostin jokunen vuosi sitten ohuen puikkokihartimen itselleni, mutta se on jäänyt todella vähällä käytölle, koska se tekee kiharoista omaan makuuni liian tiukat ja korkkiruuvimaiset. Ja koska en ole mitenkään erityisen hyvä laittamaan hiuksia, suosin mieluummin kihartamisessa kunnon kiharrinta kuin suoristusrautaa. Olikin siis todella ihanaa saada tämä Remingtonin jumbokiharrin lahjaksi - tästedes tukkani jää takuulla useammin auki ainaisten sotkunutturoiden ja hätäponnareiden sijaan!

Tämä Pro Big Curl -kiharrin on paksuudeltaan 38mm, ja sitä peittää 4-kertainen suojapinnoite. Lämpötila-asetuksia löytyy kahdeksan, ja kiharrin lämpenee aina 210 asteeseen saakka. Kihartimesta löytyy nipistin sekä pieni "teline" kihartimen laskemista varten. Plussaa kiharrin saa automaattisesta turvakatkaisusta - laite sammuu automaattisesti, mikäli mitään painiketta ei paineta tai laitetta ei käytetä tuntiin. Olen testaillut kiharrinta nyt muutaman kerran, ja olen ollut todella tyytyväinen siihen. Ainoa miinus on annettava siitä, että kiharrinta on aluksi hieman hankala käyttää sen suuren koon vuoksi. Tämä on tietysti kuitenkin vain tottumiskysymys; toisella käyttökerralla laitetta oli jo huomattavasti helpompi hallita kuin ensimmäisellä käyttökerralla. Viimeisestä kuvasta näette hieman esimakua siitä, millaista jälkeä kiharrin tekee. Pidän todella paljon loivista, lainemaisista kiharoista, ja tämä kiharrin tuntuu olevan ihan loistava apuväline sellaisten tekemiseen. Mulla onkin mielessäni jo yksi tutoriaali nopeaa kiharakampausta varten - täytyy toteuttaa se tässä joku päivä, kun henkilökohtasella kuvaajallani koittaa vapaapäivät töistä. :)

Käytättekö te kihartamiseen suoristusrautaa vai kiharrinta?

facebook | instagram | pinterest
Comments (21)

21 kommenttia:

 1. I like Remington

  _____________________________________
  # new in January!
  WWW.JUSTYNAPOLSKA.BLOGSPOT.COM

  VastaaPoista
 2. vau todella kauniit ja rennot kiharat !<3

  VastaaPoista
 3. Ihanat sun hiukset! Sopii niin hyvin noi kiharat :) <3

  VastaaPoista
 4. Tosi kauniit hiukset tulee kihartamisen jäljiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät! Kiitos :)

   Poista
 5. Kauniit rennot kiharat <33

  VastaaPoista
 6. Itse ostin juuri tuon kihartimen, kun kävin Jyväskylässä ostoksilla ennen joulua :) Vielä en ole kuitenkaan ehtinyt sitä kokeilemaan, kun pitää varata ihan aikaa ensimmäiseen kokeilukertaan :) Hyvältä ainakin sinun kiharasi näyttävät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha aika hyvä sattuma! Toivottavasti ehdit kokeilemaan sun kiharrinta pian :) Oon tässä tutkiskellut, että millaisia kihartamistököttejä kannattaisi ostaa että sais vielä paremmin ton kihartimen tehot käyttöön :) Pohja-aineilla kun on niin iso merkitys kiharoiden muodostumisen ja pysyvyyden kannalta...

   Poista
 7. Upeet kiharat, sulla on ihanan pitkät hiukset ♥_♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mittaa tuntuu olevan juu edelleen ihan hyvin vaikka latvoista napattiin just saksilla reilu 10cm pois... :D

   Poista
 8. Mää kans tykkään eniten just isoista kiharoista :) Itse ostin nyt sellainen puikkokihartimen kun saan itelle sellaista ihanaa pörrötukkaa tosi nopeasti ja se jotenkin pysyy paljon paremmin kuin tuollaisella kihartimella tehdyt... Plus tällä puikolla on sata kertaa nopeampaa tehdä :D Hassua.. Mutta tuo näyttää oikeasti ihanan isolta kihartimelta :D Haluatko mitata tuota jotenki ku mietin onko se oikeasti paljon isomi kuin mun vai näyttääkö vaan :DD8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hauskaa miten voi mielipiteet erota tällasissa asioissa :D Siis mistä niinkun haluisit mitan? Jos tarkotat tota raudan leveyttä (halkaisijaa) niin se on sen 38mm eli vajaa 4cm! Näyttää varmaan paljon isommalta senkin takia kun toi on koko raudan matkalta tasapaksu, yleensähän ne puikkokihartimet kapenee kärkeä kohti :)

   Poista
 9. Ihanat hiukset <3

  VastaaPoista
 10. Kuulostaa super hyvältä! Itsellä on hakusessa tuollainen isompi rauta klipsillä. Mistä löysit tämän, kun google ei löytänyt yhtään juuri tätä mallia myyvää verkkokauppaa Suomessa.. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omani on Ellokselta, ja se onkin varmaan ainoita verkkokauppoja, mistä juuri tätä mallia saa :) Tää oli Elloksella joulun jälkeen jonkin aikaa loppuunmyytynä, mutta kävin juuri katsomassa, ja näitä näyttäisi löytyvän taas valikoimasta! Kurkkaa siis Ellokselle :)

   Poista
  2. Joo, sieltä löytyi! Kiitos paljon :)

   Poista