keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Nopeat arkikiharat


Lupailin teille viime viikolla uuden kihartimeni esittelyn yhteydessä tutoriaalin kihartamiseen liittyen, joten tässä olisi ohjeet yhteen hyväksi (ja nopeaksi) havaitsemaani kiharrustapaan. Tapa on oikein toimiva esimerkiksi niinä arkiaamuina, kun hiuksiin haluaa runsautta ja laineita, mutta koko tukan säntilliseen kihartamiseen ei ole aikaa. Tämän kiharapilven tekoon tarvitset oikeastaan vain lämpösuojasuihkeen, ponnarin, kihartimen ja hiuslakkaa - näillä pärjää varmasti varsin mainiosti. Itselläni on ollut kampausta tehdessä pohjalla lämpösuojasuihkeen lisäksi muotoiluvaahtoa, ja viimeistelyyn olen käyttänyt hiuslakan lisäksi kuivashampoota. 

1. Suihkuta hiuksiin lämpösuoja ja kietaise hiukset ponnarille.
2. Jaa hiukset esim. neljään osioon, ja käy osiot läpi kihartimella. Sopivan osioiden määrän löydät 
kokeilemalla - itse kiharran hiukseni kuudessa osioissa. Suihkuta jokaiseen osioon heti kihartamisen jälkeen hiuslakkaa.
3. Kun olet kihartanut kaikki osiot, avaa ponnari.
4. Erottele kiharoita varovasti toisistaa, pöyhi, ja viimeistele hiukset haluamallasi tavalla. Lisää lakkaa. Valmis!

Oletteko kihartaneet koskaan hiuksianne tällä tyylillä?

EDIT // Multa on kyselty muutamaan otteeseen, mistä tuon Remingtonin
 kihartimen voisi ostaa. Omani on Ellokselta - löydät kihartimen *täältä. 

Comments (10)

10 kommenttia:

 1. Tosi kivat kiharat tulee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mustakin! Ekoilla kerroilla jälki oli vähän huonompaa kun käytin marketin lämpösuojaa, mutta nyt uudella lämpösuojalla kiharoista tuli paljon kuohkeammat :)

   Poista
 2. Ihanat kiharat <3 tuo viimeinen kuva <3_<3

  VastaaPoista
 3. vau tosi kauniit kiharat!! voi munki pitäny tässä alotella kampauspostauksen tekoa,mutta en ole vieläkään saanu aikaseksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oii teetee, kampauspostaukset on kivjoa :))

   Poista
 4. Aivan iiihanat!! <3 Pitää kyllä kokeilla tätä tekniikkaa! :)

  VastaaPoista
 5. En koskaan oo tällälailla kihartanut, mutta pakko laittaa kokeiluun! Itse haluaisin useammin arkenakin kiharat mutta siinä kiharruksessa menee se puolesta tunnista tuntiin joten ei aina jaksa rueta! Tämä on nopea ja helppo! ♥ Ihanan rennot, mutta sitäkin upeammat kiharat. Kiitos tästä vinkistä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo koita ihmeessä! :) Siis tää, niinkun kaikki muutkin kampaukset/tekniikat, vaatii tietty vähän harjoittelua että saa tehtyä nopeammin ja parempaa jälkeä. Mutta tää on siitä mukava tapa, että kun hiukset on kiinni ponnarilla niin kihartaminen on jotenkin yksinkertaisempaa - hiukset pysyy siististi nipussa eikä roiku valtoimenaan joka puolella :D Ole hyvä vaan!

   Poista