sunnuntai 18. tammikuuta 2015

New in: details


Esittelin teille pari postausta sitten uuden biker-mallisen talvitakkini, jonka löysin joulun jälkeen hm.comin alennusmyynnistä. No, mitä muuta kyseisestä alesta sitten päätyi tilaukseen? Ihana luonnonvalkoinen pitsipusero, hyvin istuvat boyfriend-farkut, harmaanruskea hapsulaukku sekä kasa niin kullan- kuin hopeanvärisiä, erikokoisia sormuksia. Veikkaan, että pääsette näkemään paremmin nämä uutuudet jo heti ensi viikolla asukuvien yhteydessä! 

Huomasin, että olen ostellut nyt joulun jälkeen aleista todella vähän vaatteita verrattuna aikaisempiin vuosiin. Tietysti vastaan on tullut useita kauniita ja halpoja juttuja, mutta olen pyrkinyt harkitsemaan niiden tarpeellisuutta perinpohjaisesti. Tällä taktiikalla suurin osa aleretkuista on jäänyt kauppaan - enkä ole edes kaivannut jälkeenpäin yhtäkään ostamatta jättämääni vaatetta. Olen huomannut myös, että tarkkaan harkituista vaatehankinnoista saa yleensä käytössä paljon enemmän irti kuin niistä heräteostoksista. Plus tietysti, säästyyhän siinä rahaa, kun ei ole kiikuttamassa kotiin jokaista vastaantulevaa viiden euron rättiä. Kliseistä tai ei, tässäkin tapauksessa vähemmän taitaa olla enemmän.

Tämä viikonloppu on edennyt (kerrankin) jokseenkin hitaasti. Eilen vietin päivällä aikaa kummityttöni kanssa, ja illalla tehtiin Annin kanssa pitkä kävelylenkki. Tämä päivä onkin sitten kulunut oikeastaan vain löysäillessä. Jos seuraavaksi laittaisi saunan lämpenemään ja huhkisi hetken aikaa kotitreenin merkeissä. Pitäisi pikkuhiljaa alkaa myös valmistautua uuteen viikkoon - kouluun palaaminen viiden lomaviikon jälkeen tuntuu jotenkin hieman haasteelliselta. No, eiköhän siitä selvitä. :) Ihanaa iltaa teille, ja kivaa uutta viikkoa!

Comments (8)

8 kommenttia:

 1. love your new items :)
  www.samanthamariko.com

  VastaaPoista
 2. Oi näyttää tosi kauniilta toi paita ja taidankin ehkä tietää millainen se on eli ihana <3 odotan jo tulevia asupostauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, toi paita on todellakin ihana! Kiitos, tosi mukava kuulla että siellä odotellaan jo :))

   Poista
 3. Näyttääpä kauniilta ja vaalealta ♥ Täälläkin odotellaan jo asupousteja!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kata<3 Vitsit miten mahtava kuulla! :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos, mukava että tykkäät! :)

   Poista