maanantai 12. tammikuuta 2015

Kuvatoiveet I/III


Kyselin teiltä marraskuussa toiveita kuvailuun, ja  laitoittekin aiheita tulemaan aikas mukavan määrän - kiitos niistä. Jaoin kommentoimanne aiheet kolmeen eri postaukseen, sillä en halua näiden postausten venyvän tolkuttoman pitkiksi kuvajonoiksi. Tässä ensimmäinen kuuden kuvan sarja lyhkäisten selitysten kera.

Hajuvetenä mulla on tällä hetkellä Armanin Acqua di Gioia, jonka ostin alkusyksyllä lentokentältä ennen Mallorcan reissua. Olen jotenkin todella nuuka ostelemaan hajuvesiä, ja siksi mulla onkin yleensä kerrallaan vain yksi tuoksu, jonka käytän loppuun ennen uuden hankkimista. Tarkemman esittelyn tuosta Armanin hajuvedestä löydät täältä. Lempipaikkani meillä kotona on tuo kuvassa näkyvä sohvannurkkaus (okei, nukkumista rakastavana tyyppinä pidän ehkä vielä enemmän sängystä, mutta menkööt). Olen kauhea sarja-addikti, joten sohvannurkassa tulee katseltua telkkaria yleensä useampi tunti päivässä. Tämänhetkiset lempikengät taitavat olla Nly Shoes -merkin korokepohjalliset nilkkurit. Vaikka arkena jalkoihin valikoituu useimmiten tasapohjaiset kengät, ovat nämä silti ihan ykköset kenkävalikoimassani. Pyysitte myös kuvan Fridasta, joten nappasin teille samalla kaksi. ;) Mustaa koiraa on muuten ihan älyttömän vaikea kuvata - varsinkin jos haluaa, että kuvasta erottuu jotain muutakin kuin musta karvapallo. Lempimukejani ovat edelleen nuo kauniit caffe latte -kupit, jotka sain about neljä vuotta sitten Jannilta (tupari?)lahjaksi. Laitoitte myös muutamia abstraktimpia käsitteitä kuvatoivomustenne joukkoon. Viimeisessä kuvassa on näkemykseni rakkaudesta.

Comments (12)

12 kommenttia:

 1. love it!

  _______________________________
  Fashion style !
  WWW.JUSTYNAPOLSKA.BLOGSPOT.COM

  VastaaPoista
 2. VAuu ihan mielettömiä kuvia!!<33

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! :) <3

  VastaaPoista
 4. Ouuumaiiii nuo kengät!! Rakkautta! Oon etsinyt juuri tuollaisia! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät! Käyhän nelly.comissa kurkkaamassa, josko sieltä löytyisi vielä :) Nuo ei olleet edes pahan hintaiset!

   Poista
 5. Oi kun ihania kuvia! Ja noi tekstit tohon kuvan sivuun on ihana idea!! *_*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Henna! Olin itekin aika tyytyväinen tuohon ratkaisuun tekstien kanssa :) Alunperin yritin laittaa tekstit suoraan kuviin, mutta tulos oli jotenkin sekavan näköinen kun tekstejä ei saanut millään joka kuvaan samalle paikalle erilaisten taustojen takia :D

   Poista