perjantai 26. joulukuuta 2014

Shades of cool


sweater cubus | scarf gina tricot | bag bikbok | pants hm | boots nly shoes

Joulu alkaa olla vähitellen meidän osalta juhlittu, sillä palattiin tänään takaisin Jyväskylään. Olin ensin alkuviikosta muutaman päivän vanhemmillani, kun Samilla oli töitä. Aattona siirryttiin sitten yhdessä vielä pariksi yöksi Samin porukoille. Vaikka reissaaminen ja sukulointi on mukavaa, on kotiin palaaminen kyllä ihan parasta. Loppuviikko kuluukin oman kodin rauhasta nauttien. Tiistaina on sitten taas reissua tiedossa, kun suunnataan Poriin Jannille ja Henkalle vuodenvaihteen viettoon. Kuvia mulla ei joululta ole, sillä halusin jättää kameran rauhaan ja keskittyä siihen olennaiseen. Täytyy katsoa sitten ensi viikolla uudelleen, jos Porin reissulta tallentuisi vaikka jonkinlaista kuvamateriaalia julkaistavaksi. :) 

Eilen mulla oli ylläni (taas) harmaan sävyjä, kun yhdistelin samaan asuun pooloneulepuseron ja kaulahuivin, jotka ostin viime lauantaisella shoppailukierroksella. Aika harvinaista, että vastaostamani vaatteet/asusteet pääsevät näin nopeasti esille asukuviin! :D Pitää sanoa kokonaisuudesta vielä sen verran, että tekonahkahousut näyttävät mielestäni ihan älyttömän hyviltä tuollaisten pehmeiden materiaalien kanssa. Mitä mieltä te olette asusta?
Comments (10)

10 kommenttia:

 1. Oii <3 sun kuviin kätkeytyy aina niin ihana tunnelma <3 tykkään! Ja mä kyllä kans nostan peukkua tekonahkalle ja pehmeän materiaalien yhdistykselle! Hyvältä näyttää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia! Kiva kuulla että säkin tykkäät sellasista yhdistelmistä :)

   Poista
 2. Vau mitä kuvia! Ja ihana asu <3 :) Oon samaa mieltä että nahkahousut ja pehmeät materiaalit on mainio yhdistelmä! :)

  VastaaPoista
 3. Oot ollut taas niin tyylikkäänä!! Ihana tuo valkoinen maisema :)

  VastaaPoista
 4. Upeita kuvia! Ihan täydellinen talvinen maisema :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kylmä oli kuvatessa, mutta täysin sen arvoista ;)

   Poista