keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Testissä: Color Mask Silver


KC Professionalin Color Mask -tuotesarja on mielestäni idealtaan erinomainen - kukapa ei pitäisi siitä, että hiusten sävytys ja tehohoito onnistuu yhdellä tuotteella? Sarja koostuu siis sävyttävistä tuotteista, joilla saa ylläpidettyä ja syvennettyä hiusten väriä. Sävyttävien ominaisuusksien lisäksi tuotteet ovat myös rakennepaikkaavia; ne sisältävät ainesosia, jotka korjaavat rasittuneita hiuksia ja tekevät hiuksista elinvoimaiset. 

Pitkän pohdinnan jälkeen päätin ostaa testiin sarjan hoitoaineen sävyssä Silver. Tuotesarjan vaaleat sävyt on tehty tasoittamaan ja kirkastamaan blondeja hiuksia. Viileät sävyt, kuten tämä Silver, taittavat myös keltaisuutta pois. Ostin Silverin juurikin siinä toivossa, että se tasoittaisi hiusteni väriä - hiuksissani kun näkyy edelleen melko selkeästi jäänteitä tummasta väristä, ja latvat ovat eri sävyiset kuin tyvi. 

Color Mask -hoitoaine levitetään pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin, ja aineen annetaan vaikutta noin 5-10 minuuttia. Pidempi vaikutusaika takaa intensiivisemmän lopputuloksen. Itselläni on tapana käydä hiukset aina kauttaaltaan pyyhkeen kanssa huolellisesti läpi ennen hoitoaineen levittämistä. Tämä kikka on hyvä pitää mielessä, oli hoitoaine mikä tahansa! 

Muutaman käyttökerran perusteella voin todeta olevani hyvin tyytyväinen Silverin hoitaviin ominaisuuksiin. Hiukseni ovat olleet pesujen jäljiltä todella sileät, kiiltävät ja pehmeät. Yleisilme on kirkastunut hieman. En ole kuitenkaan huomannut vielä minkäänlaista varsinaista muutosta hiusteni värissä. Jään tutkailemaan tilannetta, ja mikäli teitä kiinnostaa, voin palata asiaan jokusten viikkojen kuluttua - vaikkapa ennen ja jälkeen kuvien kera! Mitäs sanotte?

Onko teillä kokemusta Color Mask -sarjan tuotteista?
Comments (14)

14 kommenttia:

 1. Joo hei todellakin kiinnostais kuulla! Oon miettnyt saman tuotteen hankkimista kanssa, mutta oon miettinyt, et toimiiko noi vaaleat oikeasti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla että kiinnostaa! :)

   Poista
 2. Color mask pepper on aivan paras punaiseen päähän ja yleensä itse pitänyt 45 min päässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohoh! Vaikuttaako se aine vielä noin pitkän ajan kuluttua? :)

   Poista
 3. Toinen vastaava huipputuote on Crestolin Color Gloss. Olen käyttänyt sävyä helmenvaalea, mutta hopeanharmaa on myös valikoimissa. Olen kokeillut myös tuota Color Maskin hoitoainetta, mutta tykkään vielä enemmän Crestolin Color Glossista :) Cutrinilla on muistaakseni myös vastaava tuote.. Siinä hoitoaineen väri on paljon paljon violetimpi ja hanskoja kannattaa käyttää, ettei v'äri jää kynsien alle.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta Crestolista en ookaan kuullut. Kiitos vinkistä! :)

   Poista
 4. Mulla on ollu tuota samaa, mutta en myöskään saanu näkymään oikeastaan sävyeroa! Toki hiuksista tuli pehmeemmät ja kiiltävät, mutta mikäli haluat tehoja pönttöön niin suosittelen lämpimästi Fudgen silvershampoota ja sävy ero näkyy!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, kiitos vinkistä :D Täytyy koittaa ensin, millaiset tehot tästä color maskista löytyy!

   Poista
 5. Vannon punapäänä Pepperin nimeen. Henkeen ja vereen! Pastellitukkavaiheessani käytin silveriä ja pepperiä sekaisin, hyvä ylläpitohoito vaaleanpunaiselle värille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosta oonkin lukenut, että noita sävyjä voi myös sekoittaa keskenään! Mielenkiintoista :)

   Poista
 6. Mulla on ollut kyseistä hiustuotetta ja kyllä se minulla heti ensimmäisen käytön jälkeen toimi - eron huomasi:) Johtunee varmasti että mulla on kovalla väriaineilla värjätty blondiksi kampaajalla ja hiukseni ovat muutenkin melko vaaleat:D Tykkäsin tuotteesta, mutta löysin paremman ja se sysäsi tämän sivuun!:) Nyt on käytössä tehokkaampi tuote, Inebrya Ice Cream Kromask Silver hopea pigmenttihoitoaine:D
  Ota ehdottomasti ennen ja jälkeen kuvat kunhan olet testaillut sitä useampaan otteeseen!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jännä miten toisilla tää tehoaa hiuksiin ja toisilla ei. Mukava kuulla että sulla tehosi! Veikkaan että mullakin tehoaa (ainakin jossain määrin), mulla kun on aika huokoiset hiukset. Kiitti myös sulle vinkistä, taas tuli vastaan sellainen tuote josta en oo kuullut koskaan aiemmin :D

   Poista
 7. Ehdottomasti kiinnostaa ! Olen itsekin tuon ostamista miettinyt, tosin eri sävyssä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei tosi kiva kuulla! Pitänee siis napsia muutamat kuvat! :)

   Poista