tiistai 11. marraskuuta 2014

Kuvatoiveita


Lupailin teille viime viikolla mielipidepostauksen, mutta valitettavasti se on vielä hieman vaiheessa. Teen yleensä kunnolla kaiken mihin ryhdyn, eikä tuo mielipidejuttukaan ole poikkeus - varsinkaan, kun ajattelin kirjoittaa aiheesta, joka puhuttelee itseäni kovasti. Eli postaus tulee sitten, kun ehdin kirjoittaa sen ajan kanssa valmiiksi! Mua on stressannut jotenkin viimeisen parin viikon ajan normaalia enemmän tämä bloggaaminen. Intoa löytyy kyllä ihan älyttömästi, mutta aika on hieman kortilla. Ajan puutteen lisäksi stressiä aiheuttavat tietysti myös nämä meidän vaihtelevat sääolosuhteet sekä aamusta iltaan jatkuva pimeys. Tuntuu, ettei kuvista tule hyviä vaikka niitä ottaisi keskipäivällä, kun sään pitäisi olla kirkkaimmillaan.  

No, valitukset sikseen. Sillä välin kun meikämuija sumplii lisää aikaa kalenteriin ja yrittää totutella valon puutteeseen, te saatte kirjoitella mulle tämän postauksen kommenttiboksiin kuvaustoiveita. Idea on varmaan monelle tuttu - te toivotte kuvia erilaisista asioista ja mä kokoan toiveet sitten kuvineen jossain vaiheessa yhdeksi postaukseksi. Hop, laittakaahan toiveita tulemaan! :)
Comments (10)

10 kommenttia:

 1. Hajuvesi
  Lempipaikka kotona
  Tunnetila
  Nauru
  Rakkaus
  Lempimuki
  TV-sarja/elokuva
  Ikävä
  Kalenteri
  Musiikki
  Ystävät
  Sisustus

  Siinäpä sulle Juuliaiseni, vähän haastetta ;) <3 xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, todellakin haastetta! Kiitos paljon Enni<333

   Poista
 2. suru, kauneus, lemppari kengät, lemppari laukku, lemppari kohta/paikka kodissa, lemppari ruoka, aamupalasta ja iltapalasta kuva :) Siinäpä muutama <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii miten monta, kiitos Emilia!

   Poista
 3. Komoppaan ehdottomasti edellisiä! My day postaus ja jonkinmoinen video olis aika jees! ;) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. My day on suunnitteilla, täytyisi sellainen ottaa tässä joku päivä oikein tekemisen alle :)

   Poista
 4. Suosikki sistustusjuttu, kuva hauvasta, lempparikampaus!

  VastaaPoista
 5. Heippa! Olisi kiva jos kävisit tutustumassa jalkapalloaiheiseen blogiini!:) Jos jalkapallo kiinnostaa yhtään niin käy katsomassa!:)

  http://maaliakohti.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minäpä käyn kurkkaamassa!

   Poista