keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Karvaliivirakkautta


Karvaliivit ovat olleet merkittävä osa syys- ja talvipukeutumistani jo useamman vuoden ajan. Läheiseni tietävät, että voisin pukeutua karvaliiviin melkeinpä päivittäin. Sami ei ole koskaan ymmärtänyt rakkauttani näitä pörröisiä liivejä kohtaan, ja aiheesta on saatu viriämään melko mielenkiintoisia väittelyitäkin muutamaan otteeseen. Oma kantani on, että kylminä vuodenaikoina pukeutuminen olisi todella paljon tylsempää ilman karvaliivejä. Karvaliivi tuo mukavasti särmää asuun kuin asuun. Se lisää asun näyttävyyttä ja muuttaa tavallisimmankin kokonaisuuden hetkessä astetta mielenkiintoisemmaksi. Lisäksi se on yleensä varsin mukava päällä, ja lämmittää ihanasti. Mitä muuta vaatteelta voisi edes toivoa?

Suuresta intohimostani huolimatta olen pärjännyt nämä vuodet melko hyvin vain kahdella karvaliivillä - lyhyenmallisella ruskealla ja pitkänmallisella valkealla. Ajatus mustasta karvaliivistä on pysynyt kuitenkin itsepintaisesti mielessäni vuodesta toiseen. Jos olisin laittanut euron talteen jokaisena aamuna, jolloin olen hylännyt jonkin asukokonaisuuden vain mustan karvaliivin puuttumisen takia, olisi mulla nyt aikamoinen summa euroja kasassa. 

No, onneksi mun ei tarvitse hylätä enää hyviä asuideoitani siksi, etten omista mustaa karvaliiviä - ostin nimittäin tämän kuvissa näkyvän liiviyksilön pari viikkoa sitten Hennesiltä. Kun tällainen aarre löytyy pitkän etsinnän jälkeen alerekistä, ja omaa kokoa on enää vain yksi jäljellä, ei ostopäätöstä tarvitse miettiä kovin kauaa. Ehkä liivi olikin jätetty tarkoituksella rekkiin mua odottamaan. ;)
Comments (16)

16 kommenttia:

 1. Aivan ihana ja suloinen asu!
  jasmintuomi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Oi aivan ihana karvaliivi! ♥ mullakin ollut samantyyppinen hakusessa jo pitkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät! Toivottavasti löydät omasi pian :)

   Poista
 3. Tosi nätti kyllä toi karvaliivi! :) Oon itse yrittänyt metsästää kans kivaa liiviä, mut en oo tahtonut löytää :/ Mä kun haluisin vaaleen version ku tumma multa löytyykin jo. Tuntuu, et kaikki on mustia tai ruskeita :D

  ♥: Anniina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Nyt kun sanoit niin enpä oo mäkään kyllä nähnyt aikoihin missään vaaleita liivejä. Tän mustankin löytäminen oli jotenkin vaikeeta, vaikka tummia aina silloin tällöin näkyykin liikkeissä. Tsemppiä etsintöihin! :)

   Poista
 4. Aivan ihana tuo karvaliivi, sopii sulle todella hyvin :) Eilen katselin Lindexillä mustaa karvaliiviä, mutta en jaksanut jäädä sitä kokeilemaan. Se jäi kuitenkin kummittelemaan mieleeni ja mun on kyllä ensi viikolla pakko suunnistaa takaisin Lindexille kokeilemaan sitä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura♡ Oi kuulostaa kivalta! Ehdottomasti kannattaa käydä kokeilemassa, jos jää tollain mieleen pyörimään :)

   Poista
 5. onpa suloinen asu <3 Karvaliivit on kuulunut munkin syyspukeutumiseen siitä asti kun hankin ensimmäiseni aikoinaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos♡ Karvaliivit on kyllä huippuja!

   Poista
 6. Suloinen asu! toi karvaliivi on ihana <3

  VastaaPoista
 7. Asu sopii sulle todella hyvin ja kuvat on taas kerran upeita . <3 Jos minä laittaisin karvaliivin päälleni niin näyttäisin mauttomalta barbielta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Marika! Haha, vähän epäilen että näyttäisit :)

   Poista
 8. Karvaliivit ovat totta tosiaan kyllä aina niin rakkautta, ihania kuvia ja en voinut olla huomaamatta kuinka hyvin toi pipo käy tuohon kokonaisuuteesi taas ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle ihana♡ Heh pipoja on kyllä tullut käytettyä syksyn aikana niin paljon, ettei oikein osaa olla enää edes ilman.. :D

   Poista