torstai 13. marraskuuta 2014

If you're wondering what it's like to be me


Kokomustaa, mitäpä muutakaan. Musta on jotenkin kiehtova väri. Siinä on kaikki. Tuo Pull&Bearin kimono on varmasti yksi kauneimmista vaatteistani. Valitettavasti se joutuu kuitenkin nyt talviteloille, sillä se on aivan liian ohut käytettäväksi pakkaskeleillä. Veikkaan, että meillä on melko riemukas jälleennäkeminen keväällä - sitten joskus, kun aurinko alkaa taas lämmittää.

Mulla on todella löysä kakkosperiodi, ja siksi saan nauttia vuoden loppuun asti nelipäiväisistä viikonlopuista. Kyllä muuten kelpaa. Varsinkin, kun hommaa on silti todella paljon, vaikkei varsinaisesti tarvitse luennoilla päivittäin istuakaan. Tälläkin hetkellä pitäisi olla lukemassa yhtä novellikokoelmaa analyysiä varten. Ehkä sitten huomenna. Tänään ajattelin nimittäin ottaa vain rennosti ja nauttia siitä fiiliksestä, minkä viikonlopun alkaminen tuo tullessaan. Hyvää loppuviikkoa murut

Peeäs. Laittakaahan vielä mulle kuvatoiveita tähän postaukseen!
Comments (6)

6 kommenttia:

 1. Huomaa, että sun tyyli on alkanut löytämään sitä omaa uomaansa :) Nämä asukokonaisuudet vain paranevat kokoajan :)

  Tuo kimono on aivan ihana, nuo pitsiset yksityiskohdat ovat todella kauniita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuren suuri kiitos sulle Laura tästä kommentista! Älyttömän ihanaa saada tällaista palautetta♡ Musta on itekin tuntunut viime aikoina just siltä, että oon viimein alkanut päästä kunnolla jyvälle omasta tyylistäni - hienoa, jos se välittyy myös blogin kautta :)

   Poista
 2. Tuo kimono on aivan TÄYDELLINEN! :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mustakin se on aikas täydellinen :))

   Poista
 3. Aivan ihana kimono <3 musta väri ei kyllä petä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) No se ei kyllä tosiaan petä koskaan!

   Poista