keskiviikko 26. marraskuuta 2014

And she always had a way


dress hm | sweater hm | boots nly shoes | bag bikbok | hat seppälä

Täällä taas! Kuten ehkä huomasittekin, niin postaustahtiini ilmaantui yhtäkkiä reilun viikon tauko. Tuo tauko ei ollut mitenkään tarkoituksellinen; päivät alkoivat vain olla jotenkin niin täynnä kaikenlaista, etten edes ehtinyt miettiä uusien postausten tekemistä. Viikkoon sisältyi mm. yhdet opiskelijabileet, kummityttöni synttärit sekä Jenni Vartiaisen konsertti. Ihan vain näin muutaman huippukohdan mainitakseni. Muuten viikko olikin sitten aikamoista kompuroimista - koulutehtäviä, univelkaa ja päänsärystä kärsimistä. 

Yksi asia kuluneessa viikossa oli kirkkaasti ylitse muiden. En olekaan kertonut teille aiemmin, mutta alkusyksystä päätin, että osallistun kirjoittamisen sivuainehakuun. Valituksi tuleminen tuntui todella epätodennäköiseltä, sillä kuulin, että hakijoita on yleensä todella paljon. Päätin kuitenkin yrittää, ja nelisen viikkoa sitten palautin hakutehtäväni. Tulokset tulivat viime viikolla, ja ne olivat erittäin positiiviset. Pääsin kuin pääsinkin mukaan opiskelemaan kirjoittamista! Opinnot alkavat heti tammikuussa. Olen ihan suunnattoman onnellinen siitä että tulin valituksi - kirjoittaminen kun on yksi elämäni tärkeimmistä asioista.

Tässä asussa lähdin toissa sunnuntaina leffaan, kun käytiin katsomassa Samin kanssa Interstellar. Kyseinen elokuva oli muuten hurjan mielenkiintoinen, suosittelen ainakin niille jotka jaksavat istua paikoillaan kolme tuntia! Olin pyöritellyt mielessäni jo pidempään jotain tämäntyyppistä asukokonaisuutta, ja täytyy myöntää, että olin lopputulokseen todella tyytyväinen. Pilkahdus pitsiä ylisuuren neuleen alta näyttää yllättävän hyvältä. Vai mitä mieltä olette? 
Comments (8)

8 kommenttia:

 1. Sopii niin hyvin yhteen tuo mekko ja neule! <3 :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla että tykkäät :))

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos Iina! Tykkään itekin kovasti, siitä on tullu ihan mun lemppari :))

   Poista