tiistai 9. syyskuuta 2014

Arkeenpaluu


Heipsan! Nyt on kuulkaa meikätytöllä alkanut arki oikein kertarysäyksellä - lomat, niin täällä Suomessa kuin Espanjassakin, on lusittu, ja yliopistoelämä on startannut. Viime viikko kului tosiaan Mallorcalla, josta palattiin kotiin sunnuntai-aamuna. Kauaa en ehtinyt matkaväsymyksestä toipua, kun maanantaina piti olla jo yliopistolla ekoilla luennoilla. Nyt on siis fuksivuosi korkattu! Palaan Mallorcan tunnelmiin sitten myöhemmin, kun olen saanut käytyä kaikki kuvamateriaalit läpi. Tässä on jokunen otos eilisen, ensimmäisen yliopistopäiväni, asukokonaisuudesta. Mitä pidätte?

Päätin pukea ylleni heti tuon upouuden, reissusta ostetun ruutupaidan - johon olen muuten täysin rakastunut. Ruudullinen pusero oli oikeastaan ainoa vaate, joka oli valmiiksi "ostoslistallani" reissua ajatellen. Kovista etsinnöistä huolimatta en ollut onnistunut löytämään täältä Suomesta ruutupaitaa, joka miellyttäisi väreiltään mua, joten toivoin, että Mallorcalta sellainen löytyisi. Siksipä hihkuinkin melkein onnesta, kun tämä hyvin neutraalin värinen ruutupaita osui silmiini Palman Stradivariuksessa. Paita sopii niiiin hyvin väreiltään mun vaatekaappiin  Löysin jonkin verran muitakin superkivoja vaatteita Mallorcalta, mutta kerron niistä lisää kuvien kera sitten myöhemmin. Nyt iltatoimiin ja nukkumaan, jotta jaksan rientää taas aamulla innolla kouluun. :D Palataan!
Comments (12)

12 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä niin hyvä tyyli. Tollanen siisti mutta aina jotain mielenkiintoa mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oiii, kiitos tästä kommentista! Aika hyvin osasit luonnehtia pukeutumistani, sillä mua miellyttääkin juuri kuvailemasi siisti mutta samalla mielenkiintoinen tyyli :) Tykkään siis yhdistellä paljon klassisia ja vähän edgympiä juttuja samaan asuun!

   Poista
 2. Miten kaunis oletkaan!!! Ja upee asukin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oivoi tässähän ihan punastuu, kiitos hurjasti♡♡

   Poista
 3. Niin ihana tuo paita! <3 Voi että kun Stradivarius ois täälläkin! Siellä oli kaikkee kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anniiiii♡ No äläpä!!!

   Poista
 4. Aivan ihana blogi! Oli pakko liittyä lukijaksi ja jatkossakin lukea :) Ajattelin linkittää myös omani, joka on sisustuspainotteinen. Suunnittelen myös sisustusmallistoa, joka tulee blogiin ensi vuoden puolella. Blogissa nyt myös käynnissä arvonta ;)

  http://bytiahenriikka.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heei, kiitos♡ Mukava että löysit tänne ja jäit lukijaksi, tervetuloa :) Kuulostaapa mielenkiintoiselta, käyn tsekkaamassa!

   Poista