tiistai 17. kesäkuuta 2014

Home decor inspiration

pics here


Täällä kirjoittelee kroonista sisustuskuumetta sairastava bloggaaja.  Yleensä sisustaminen on mielessäni vain ajoittain, mutta siitä lähtien, kun asuntomme laitettiin myyntiin, on myös uuden tulevan kodin sisustaminen ollut jatkuvasti ajatuksissani. Sisustamisessa muhun iskee eniten tällainen kuvissakin näkyvä maalaisromanttinen ja rustiikkinen tunnelma, maanläheisine sävyineen ja materiaaleineen. Ja koska koti on mielestäni tärkein paikka maailmassa, on sen oltava tietysti omannäköinen ja viihtyisä. Siksi haenkin mielelläni juuri tämäntyyppisistä kuvista inspiraatiota seuraavan kotimme sisustukseen!

Iskeekö tällainen sisustustyyli teihin? 
Comments (10)

10 kommenttia:

 1. vau aivan ihania kuvia, tommosen kodin kun itsellekkin sais!! mulla kans tekis mieli rempata, repiä tapetit ja maalailla. hommata uusia huonekaluja ja kaikkiea oivoivio! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kun saisi! :D Tiiän niin ton sun tunteen... Ja mikään pieni muutos kun ei riitä, vaan kaikki nurkat pitäisi saada kuntoon heti kerralla :DD

   Poista
 2. Just ihania nuo kuvat! Tuollainen tyyli viehättää myös mua ja oon yrittänyt meillekin sellaista luoda :) Kodin pitää olla kotoisa ehdottomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että säkin tykkäät! Oon samaa mieltä :)

   Poista
 3. Hyvällä maulla olet sisustanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valitettavasti nämä kuvat ei ole mun kotoa - ihan vaan inspiraation vuoksi lainasin niitä tuolta linkitetyltä sivulta tähän postaukseen :) Mutta olisi aivan ihanaa kun omakin koti näyttäisi kuvien mukaiselta!

   Poista
 4. Tosi kivoja inspiroivia kuvia! Meillä taitaa olla aika samanlainen maku :) Välillä mun sisustusvimma vähän laantuu, koska ei olla vielä löydetty omaa kotia, vaan asustellaan vuokralla, mutta jospa se joku päivä löytyis omakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mukava kuulla että meillä on samantyyppinen sisustusmaku! Se on kyllä kurjaa, kuinka vuokralla asuminen rajoittaa sitä sisustamista aika tavalla. Ei pysty ihan kaikenlaisia sisustushaaveita toteuttamaan. Mekin aiotaan seuraavana vuokralle, kun tämä nykyinen asunto saadaan myytyä, joten oon varautunut jo siihen etten ihan vielä saa kaikkia haaveita toteutettua. Mutta ehkä tosiaan joskus vielä!

   Poista
 5. Iskee kyllä, ihania kuvia on :---) Äitini koti on kuin suoraa noista kuvista!! (olen siis hyvin kasvatettu kun maalaisromanttinen sisustus kolahtaa siitä huolimatta etten omaa kotiani noin laittaisi :---D)

  VastaaPoista
 6. Oi ihania kuvia! Täytyykin käydä vilkasemassa lisää inspiskuvia tuolta mistä oot nää kuvat napannu! ;)

  VastaaPoista