maanantai 3. helmikuuta 2014

"En osaa riidellä" + 21 muuta faktaa minusta

Ihan ensimmäisenä haluan kiittää teitä kaikkia murusia, jotka kommentoitte tuohon edelliseen postaukseeni. Oli jollain tapaa todella voimaannuttavaa lukea ajatuksianne ja kokemuksianne. Vastasin postauksen kommenttiosiossa teille kaikille yhteisesti, mutta kiitos vielä kerran Ja sitten tämän postauksen aiheeseen. Ihana Elisa (tsekatkaa naisen blogi, se on ihan mahtava!) heitti mulle tämän paljon blogeissa kiertäneen haasteen, ja vaikka olenkin tehnyt vastaavan jo joskus aiemminkin, ajattelin tarttua haasteeseen nyt uudelleen. Tuosta viimekerrasta kun on jo sen verran kauan aikaa! Tässä haasteen ohjeet kerrattuna:

1. Jokaisen haastetun pitään kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Haaste tulee laittaa eteenpäin 11 bloggaajalle, joilla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun tulee kertoa, kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.


11 FAKTAA

1. Olen taitava lukemaan ihmisiä. So watch out!
2. En osaa riidellä. En sitten yhtään. Pitäisi opetella.
3. Stressaan liikaa erilaisista (pienimmistäkin) asioista.
4. Suuntavaistoni on surkea. Oikeasti.
5. En ole ajanut autolla yli kolmeen vuoteen. Yritän selitellä asiaa sillä, etten vain yksinkertaisesti pidä autolla ajamisesta. 
6. Sosiaalisuudestani huolimatta saatan olla vieraiden ihmisten joukossa hyvin hiljainen ja varautunut. Näin käy myös, jos tunnen olevani ulkopuolinen jossain porukassa - vetäydyn itseeni helposti.
7. Rakastan kaikenlaisia hedelmiä. Voisin oikeasti elää niillä!
8. Muutun nälkäisenä salakavalasti oikeaksi känkkäränkäksi. En edes välttämättä huomaa nälkääni, mutta tajuan tilanteen siitä, kun kaikki v*tuttaa yhtäkkiä hirmuisesti.
9. Vihaan kiirettä. Pääni lyö tuolloin ihan tyhjää, enkä pysty toimimaan kunnolla.
10. Rakastan nukkumista. Olen todella tarkka siitä, että saan nukuttua öisin tarpeeksi paljon. Ristiriitaista sinänsä, sillä muistan todella hyvin, kuinka vihasin pienenä nukkumista yli kaiken.
11. Suomen kielen lisäksi aion hakea tänä vuonna opiskelemaan yliopistoon journalistiikkaa.


ELISAN KYSYMYKSET

1. Millainen olisi unelmiesi loma? Haaveilen loikoilusta Thaimaassa, jossain hiljaisella saarella, jossa ei ole turisteja eikä paljoa muitakaan ihmisiä. Tällaisen reissun voisi tehdä oman rakkaan ja vaikkapa läheisen ystäväpariskunnan kesken. Rentoutumista, nauramista, hyvää ruokaa, auringon palvomista, uimista, retkeilyä ja veneilyä... Oi että.
2. Mikä on upein saavutuksesi elämässä? En ole saavuttanut oikeastaan mitään kovinkaan upeaa vielä. Se oli upeaa, että saatiin Jannin kanssa meidän opparista arvosanaksi 4, mutta siitäkään ei ole mulle mitään hyötyä enää, kun jätin sairaanhoitajaopintoni kesken...
3. Suurin toiveesi tulevaisuuden suhteen? Jos ajatellaan lähitulevaisuutta, niin ehdottomasti yliopistoon hyväksytyksi tuleminen! Siinä olisi sitä saavutustakin kerrakseen :)
4. Kerro jokin salainen paheesi. Voin kuluttaa päivän (okei, useitakin päiviä peräkkäin) helposti vain telkkaria tuijottaen tai koneella istuen. Heh, aika noloa.
5. Kumman valitsisit, 10 000 euroa vai maailmanympärysmatkan (arvo yli 10 000)? Ehdottomasti 10 000 euroa rahana. Pidän matkustelemisesta, mutta suoraan sanottuna, en pidä siitä niin paljoa, että haluaisin maaimanympärysmatkalle. Lyhyemmät reissut ovat ehdottomasti mun juttu.
6. Mikä on luonteesi paras piirre? Kiltteys on ehdottomasti vahvin piirteeni, mutta en tidä, onko se kaikista paras. Siitä kun on toisinaan myös haittaa. Olen välillä liiankin kiltti muita kohtaan.
7. Mistä olet erityisen onnellinen tällä hetkellä? Siitä, että päästään muuttamaan (toivottavasti) pian Samin ja Fridan kanssa Jyväskylään.
8. Kerro jokin lapsuusmuistosi. Ensimmäisenä tulee mieleen se, kuinka vietettiin kaikki kesäpäivät kavereiden kanssa aina aamusta iltaan järvessä polskien. Tuolloin kesät oli kuumempia ja pidempiä, ja elämä niiiiin leppoisaa.
9. Missä maissa olet käynyt? Englannissa, Ranskassa, Ruotsissa, Virossa, Latviassa, Tsekeissä sekä Kreikassa (Kosilla & Rodoksella).
10. Mikä näistä oli paras reissu ja miksi? Kreikan reissut ovat olleet näistä viimeisimpiä ja ehdottomasti parhaita. En osaa oikein valita Kosin ja Rodoksen väliltä, sillä reissut olivat niin erilaiset - molemmissa oli sekä hyviä että vähän huonompia puolia.
11. Minkälaisena ihmisenä toivot toisten näkevän itsesi? Voimakkaana, hyväntahtoisena, avuliaana ja aitona. Sellaisena kuin olen!


KYSYMYKSET SEURAAVILLE

1. Noloin vaatehankintasi?
2. Tekonahkahousut vai kukkakuvioiset housut?
3. Onko sinulla paheita?
4. Viisain kuulemasi elämänohje?
5. Jos sinulle tehtäisiin jokin kauneusleikkaus, minkä leikkauksen valitsisit? Miksi?
6. Biisi, joka on soinut viimeiseksi päässäsi kyllästymiseen asti?
7. Hankinta, jonka tekisit heti, jos raha ei olisi este?
8. Hetki, jolloin olisit halunnut vajota maan alle?
9. Minkälainen olet humalassa?
10. Jos saisit sanoa yhden elämänohjeen 14-vuotiaalle itsellesi tulevaisuutta varten, mitä sanoisit?
11. Jos saisit valita, ottaisitko mieluummin yhden 500 euron arvoisen merkkilaukun vai useita halvempia laukkuja 500 euron edestä?

Haastan seuraavat bloggaajat:

Patricia, Anni, Annieveliina, Heidi, Reetta, Minna, Marianne, Rosamaria, Elisa, Viivi, Wilma

Joillakin näistä on kylläkin yli 200 lukijaa, mutta halusin välttämättä haastaa sellaisia bloggaajia, joiden lukijaksi olen liittynyt vasta tässä viime aikoina :) Joten olkaapas hyvät, toivottavasti vastailette kysymyksiini! 
Comments (17)

17 kommenttia:

 1. Kiitos haasteesta ;) ja vitsi miten paljon samanlaisia juttuja, kun mulla vois olla! Hassua :) ja mä hain itseasiassa myös viime vuonna lukemaan suomen kieltä yliopistoon! Mutta voisin tosiaan mäkin pitkästä aikaa tehdä tän haasteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, hauska kuulla että säkin oot hakenut sinne! Ja että löytyy muitakin yhtäläisyyksiä :)) Tee toki!

   Poista
 2. Kiitos haasteesta! Oli hauska lukea vastauksiasi :D Tämän haasteen voisin ehkä jopa tehdäkin jossain vaiheessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan! Tee ihmeessä ;)

   Poista
 3. Näitä haasteita on kiva lukea, koska saa hiukan erilaista tietoa bloggaajasta. :) Pystyn muuten samaistumaan täysin kohtiin 6 ja 8. Sosiaalisuudestani huolimatta olen joissakin tapauksissa aika arka ja vetäydyn helposti itseeni ja nälkäisenä olen joskus todella inhottava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hauska että löytyy yhtäläisyyksiä :) Mäkin tykkään kovasti lukea tällaisia, nää antaa kuitenkin yleensä aina paljon uutta tietoa bloggajasta..

   Poista
 4. kiitos hasteesta! Voisin toteutella tämän jossain vaiheessa vaikka kerran on tultua jo tehtyä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee toki, niin pääsen lukemaan sun vastauksia sitten :))

   Poista
 5. Hauskoja faktoja! Kiva kun teit tämän ja ihanasti sanottu minun blogista. <3

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon! Sulla on muuten tosi kiva blogi :)

  VastaaPoista
 7. Ihana haaste, mielenkiintoisia nuo faktat, vaikutat tosi paljon samanlaiselta ihmiseltä kuin minä! :D Ja kiitos hirveästi haasteesta<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on tosi kiva kuulla! Meiltä löytyis sitten varmaan paljon höpöteltävääkin ;D Ole hyvä vaan!

   Poista
 8. Kiitos haasteesta, otan sen mielelläni vastaan ja koitan ehtiä vielä tämän viikon aikana postauksen toteuttamaan. :)

  Selasin äsken sun muitakin postauksia - en ole kiireiltä kerennyt taas koneella oikein mitään tekemään. :(
  Haluan toivottaa sinulle kovasti voimia edelliseen postaukseen liittyen. <3 Se, kun ei voi tehdä mitään toisen hyväksi on yksi elämän epäkiitollisin tilanne. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä, tosi kiva jos ehdit tekemään :))

   Ja kiitos sulle<33 Todellakin, toi tunne, kun ei voi tehdä toisen hyväksi oikein mitään, on varmasti yksi maailman kamalimmista tunteista. :(

   Poista
 9. Voi eii, niin ihania faktoja ja kysymyksiä ja vastauksia ja äää :D en ikinä keksi tähän mitään, mut lupaan yrittää parhaani! kiitos haasteesta<3

  VastaaPoista