sunnuntai 15. joulukuuta 2013

PERJANTAI, KOLMASTOISTA


OUTFIT 1312

top - vero moda
sweater & boots - h&m
pants - pieces
bag - guess

Takana hurja Tampereen reissu ja vielä hurjemmat pikkujoulut. Kommelluksilta ei vältytty, ja olipa ilmassa vähän draamaakin. Onneksi kaikki kääntyi kuitenkin lopulta parhain päin, ja todella kivaakin meillä oli. Rosamarian kanssahan on aina kivaa (paitsi silloin kun muija ragee mulle pää punaisena - been there done that, sori Rosa), mutta oli mukava tutustua myös Rouskun luokkakavereihin Tittaan ja Annikaan. Ja mitä noihin kommelluksiin tulee, niin kaikki alkoi mennä pieleen jo torstai-iltana, kun tajusin pakatessani, että luottonilkkurini olivat kateissa. Menin ihan paniikkiin, sillä tarvitsin kenkiä perjantain pikkujouluasuani varten. Lopulta, kun olin kääntänyt kotimme ja häkkärimme ylösalaisin, päädyin soittamaan äidilleni. Kello näytti puolta yötä, kun herätin äitini kenkäongelmani takia. Ja äiti luuli tietysti, että jokin on oikeasti hätänä. Olenpa ihana tytär! Mutta hätä oli kyllä oikea. Kengät löytyivät vanhemmiltani, ja ehdin saada ne vieläpä mukaani reissuun. Onneksi. Toisen kommelluksen vuoro olikin sitten illalla, kun puin uusimman bilemekon ylleni. Mekko ehti olla päälläni noin 20 minuuttia, kun siitä repesi vetoketju. Siis kyse oli käyttämättömästä ja täysin sopivankokoisesta mekosta! Itkupotkuraivareiden jälkeen oli keksittävä jotain muuta päällepantavaa - lopputuloksen näette ehkä sitten seuraavassa postauksessa. Kommellusten sarja jatkui tietysti edelleen baarissa. Seuraavana päivänä pohdittiinkin, että pitäisikö sittenkin uskoa pahaan onneen, jonka perjantai 13. tuo mukanaan. Ensi kerralla pysyn kyseisenä päivänä visusti kotona.

Matkasin perjantaina Manseen asussa, jossa yhdistelin Vero Modan keveän sifonkipuseron Hennesin mustaan neuleeseen. Rakastan tuota sifonkipuseroa kovasti sen monikäyttöisyyden vuoksi. Topin ja neuleen yhdistelmä olikin oikeastaan ainoa näyttämisen arvoinen asia tässä asussa - muutenhan asu on ihan peruskauraa. Missä pukeutumisinspiraatio? Tällä hetkellä ei missään. Huoh. Nytpä taidan levitellä kaikki jolulahjojen paketoimistarpeet tähän keittiön pöydälle, lämmittää glögiä ja leikkiä loppuillan joulupukin apulaista. Hei kamut, joulu on jo ihan pian!


// Somehow Friday the 13th wasn't the easiest day for me, but I'm glad we still had great time with my friend Rosamaria. This is what I wore on that day!
Comments (4)

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva idea laittaa toi toppi tonne alle, näyttää kivalta kunnoi kaulukset tulee tohon päälle tollein! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kiva kuulla mielipiteesi! :)

   Poista
 2. Onpas kiva asu:) !

  http://just-fucking-go-for-it-karo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Karoliina, mukava että tykkäät :))

   Poista