keskiviikko 20. marraskuuta 2013

KAKSI VIIMEISTÄ VIIKONLOPPUA

Tässä jokusia kuvia kahdelta viimeiseltä viikonlopulta.
Kuvat ovat sekaisin puhelimesta ja järkkäriltä, joten laaduissa saattaa olla hieman eroja!


Huhheijaa. Jokohan pääsisin vihdoin kiinni normaaliin postaustahtiin? Olen reissannut niin paljon viime aikoina, että arkikin on mennyt jotenkin ihan sekaisin. Vietin edellisen viikonlopun Tampereella Rosamarian luona, ja meillä oli niin hauskaa, etten voinut kieltäytyä kun Rousku pyysi mut luokseen seuraavaksikin viikonlopuksi. Sainkin matkustella oikein kunnolla, kun reissasin ensin viime perjantaina Jyväskylään, jossa vietin yhden yön avoimen ilta- ja aamuluentojen takia. Lauantaina suuntasin sitten suoraan luentojen jälkeen Jyväskylästä Tampereelle, josta kotiuduin vasta eilen illalla. 

Nämä kaksi viikonloppua Tampereella ovat olleet ihan huikeita. Viikonloput ovat täyttyneet ruoasta, juomasta, musiikista, naurusta, laulusta, tanssista sekä tietty uusien ja vanhojen tuttavuuksien kanssa hengailemisesta. Kohokohtia ovat olleet muun muassa jäisen jätskilusikan tarttuminen mun huuleen, naamakalailu kameran edessä, tyhmien videotiedostojen kuvaaminen, Rouskun unissaan puhuminen, pilaantuneiden pannareiden syöminen ja baarissa portsareille vinoileminen. Ja nämä paljastuksethan tein ihan vain sen takia, ettette kuvittelisi, että meidän yhteiselo on ollut jotain hienostelua. Ei ehkä hienostelua, mutta hienoa joka tapauksessa. ;) Reissaan Tampereelle seuraavan kerran kolmen viikon päästä, jolloin ollaankin sitten pikkujoulutunnelmissa. Odotan jo innolla, millaisia kommelluksia silloin tapahtuu!

Huomatkaapa viimeisessä kuvaparissa ylläni oleva viininpunainen mekko. Ostin mekon alkusyksyllä Vilasta, ja olen käyttänytkin sitä jo paristi, mutta jostain syystä se näkyy vasta nyt ensimmäistä kertaa täällä blogin puolella. Tykkään mekosta ihan älyttömästi; oikein asustettuna se sopii niin arkeen kuin juhlaan. Olen tainnut sanoa tämän joskus aiemminkin: monikäyttöiset vaatteet kunniaan. Jep. Nyt painun nukkumaan, jotta jaksan panostaa huomenna taas koulutehtäviin ja lenkkeilyyn - eli niihin asioihin, jotka ovat jääneet jostain syystä viimepäivinä hieman liian vähälle huomiolle. Palailen postailemaan pian asukuvat, joita napsittiin eilen Rosamarian kanssa. :) 

FOLLOW ON


// I've spent two last weekends at Tampere with my friend. Weekends have included eating, drinking, laughing, singing, listening to music, dancing, meeting amazing people..... And much more. Here are some pics from these great weekends. :)
Comments (2)

2 kommenttia:

  1. Miullakin on Tampereesta kivoja muistoja! :) Kaunis tuo viininpunainen mekko. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kiva kaupunki! Kiitos :))

      Poista