keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

LAONNEEN VILJAN KESKELLE

Illan viimeinen hetki
kaivautuu ihon alle
tehden kolon rintakehälle
se herättää kysymyksen
entä jos

Hengityksesi käy raskaammin
kuin koskaan ennen
ja sanojesi väleissä tyhjyys
on hiukan pidempi
kuin eilen

Pakenen verannalle
jossa tuuli tarttuu käsivarsiini
kutsuen tanssimaan
laonneen viljan keskelle
usvan kanssa

Katselen hiljaisuutta
ja yhtäkkiä muistan
vain kaiken onnellisenHaluan kiittää teitä lukijoitani vielä erikseen palautteesta, jota sain julkaistuani SANGRE-postaukseni. Runojen kirjoittaminen on ollut todella pitkään yksi tärkeimmistä asioista elämässäni. Aikaisemmin olen vain haaveillut siitä, että voisin uskaltaisin julkaista raapustuksiani omalla nimelläni sekä omilla kasvoillani - olen julkaissut runojani aiemmin vain täysin anonyymisti. Tässä vaiheessa alan taas miettiä sitä, voiko töherryksiäni edes kutsua runoudeksi. Ähh, mitä runous edes on? No, takaisin asiaan. Ennen kuin rohkaistuin julkaisemaan ensimmäisen runoni täällä blogini puolella, mietin kaikenlaisia typeryyksiä; sitä, kuinka henkilökohtaisia runot ovat, sitä kuinka haavoittuvaiseksi tulen muiden lukiessa niitä. Pohdin sitä, kuinka saattaisin saada paljon paskaa niskaani ja sitä, kuinka ihmiset pahimmassa tapauksessa vain ilkkuisivat, etten osaa kirjoittaa. Mietin myös, miten saisin hyvin muotipainoitteisen blogini taipumaan yhtäkkiä runopostauksiin. Kuinka tällaiset haihattelut sopisivat keskelle asupostauksia sekä ostosesittelyitä? Pitäisikö runoille tehdä oma blogi? Entä jos lukijakuntani muuttuu? Uskokaa tai älkää, postaaminen ei ollut tuntunut koskaan niin hankalalta, kuin ennen sangren julkaisua. Mutta kun sain tehtyä kyseisen postauksen, kaikki jotenkin valkeni. Tämä on minun blogini, minun haaveeni, minun elämäni. Minä, ja vain minä päätän, mitä tänne postailen. Jos haluan sekoittaa keskenään erityyppisiä postauksia, niin sen varmasti teen. Ja te, rakkaat lukijani, rohkaisitte minua jatkamaan eteenpäin kommenteillanne. Kiitos
Comments (17)

17 kommenttia:

 1. hienosti muokattuja kuvia!! ja kirjoitat muuten kauniisti!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos näistä kehuista Viola, you made my day♥

   Poista
 2. Oon ihan sanaton, miten voit osata kirjottaa noin hienosti :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voi kiitos sinä ihana! :)

   Poista
 3. Aivan ihana runo<3! Ja loistava teksti runon lera :) ihanat kuvat vielä! Tulipa positiivinen mieli tästäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awwws voi Pihla, mullekin tuli positiivinen mieli sun kehuista! Kiitos♥

   Poista
 4. Huoh kuinka tekotaiteellista....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekotaiteellista? Hehe, joku on tainnut oppia uuden sanan :D älä julia välitä, oot tosi inspiroiva mun mielestä :) - em

   Poista
  2. Haha, no kai tuota voi tekotaiteelliseksikin kutsua, jos siltä tuntuu :D Mutta olisi kiva kuulla vähän tietysti perusteluita; mikä on taidetta? Missä sitten menee tekotaiteen raja? Mikä postauksestani tekee tekotaiteellisen? En ymmärrä kuinka joku voi väittää tekotaiteelliseksi sellaista, mitä toinen tekee täydestä sydämestään. En yritä esittää tai matkia ketään/mitään. Mutta mielipiteitä on tietysti monia. :)

   Poista
  3. Ja kiitos sinulle em, kiva kuulla että olet löytänyt inspiraatiota blogistani! ♥

   Poista
 5. Hi dear, thank's for the comment, sure we can follow each other!!
  Leave me a comment when you follow me and I'll come back =)
  kisses,
  vogue4breakfast.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks for your comment, that's nice to hear! :))

   Poista
 6. Vautsi, ihanasti oot muokannut nää kuvat :-) ♥ Kaunis runo!

  http://kisstherain-p.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Heippa!

  Olen lueskellut blogiasi epäsäännöllisen säännöllisesti jo yli puoli vuotta, vaikka en oikeastaan ehkä kohderyhmääsi kuulukaan... olen yli 3-kymppinen epämuodikas perheenäiskä ;) Blogiasi on silti ollut kiva selata, ja teen niin myös jatkossa. Nyt teki vaan mieli jättää jotain kommenttiakin, runojesi takia. Itse luin ne mielelläni ja toivon että lisääkin tulee! Runosi tuovat "pinnalliseen muotiblogiin" (huom, tätä en sano mitenkään väheksyen!) palan itseäsi, kertoen jotakin enemmän sieltä muotikuteisiin käärityn sievän paketin sisällöstä :) Minusta avoimuus ja itsensä likoon laittaminen tällä tavoin on rohkeaa ja kiinnostavaa.

  Mukavaa kesänjatkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, ja hurjan iso kiitos sinulle ihanasta sekä rohkaisevasta kommentistasi! Tulin siitä todella iloiseksi :) Kiva kuulla, että viihdyt blogini parissa, ja mukavaa että runoni innoittivat sinut jättämään kommentinkin.

   Edelleenkin minua ujostuttaa hieman ajatus siitä, että runoni ovat (ja tulevat olemaan) täällä kaikkien luettavana, mutta toisaalta tämä on juuri se, mitä olen halunnutkin tehdä. Alunperinkin tarkoituksena oli tuoda muotipainoitteiseen blogiin myös syvyyttä sekä omia ajatuksiani. Jostain syystä niistä pinnallisista asioista on vain helpompi postailla, ja siksi olen unohtunutkin kirjoittamaan enemmänkin vain kevyistä asioista. :) Mutta nyt, kun olen päässyt hyvään alkuun runojen postailussa, niitä tullaan varmasti näkemään vielä paljon täällä blogissa!

   Kiitos vielä kommentistasi, ja oikein ihanaa sekä lämmintä kesänjatkoa sinulle! :)

   Poista