perjantai 14. kesäkuuta 2013

Mustaa, valkoista, nudea ja kultaa

Viimeaikaiset ostokseni ovat olleet suurimmilta osin hyvin sellaisia Juliamaisia - ainakin värimaailmoiltaan. Kuten otsikosta käy ilmi, olen hamstrannut vähän kesävaatteita ja -asusteita niin Kosilta kuin täältä Suomestakin lempiväreissäni; mustana, valkoisena (tai pikemminkin mustavalkoisena), nudena ja kultaisena. Hankintojeni erikoisuus ja yllättävyys piileekin sitten enemmänkin vaatteiden malleissa sekä kuvioissa. 

Kosilta löysin itselleni ihastuttavan, vaakaraidallisen maksimekon. Meinasin ostaa hyvin samantyyppisen mekon jo ennen reissuamme Vero Modasta, mutta onneksi maltoin mieleni - tämä Kosin yksilö on nimittäin hieman erilainen kuin meidän ketjuliikkeissämme näkemäni mekot. Ostamassani maksissa on epäsymmetrinen helma. Helma on edestä hieman lyhyempi kuin takaa, ja se laskeutuu nilkkoja kohti todella nätisti. Mekko jäi tällä kertaa ainoaksi vaatteeksi, jonka löysin itselleni matkamme aikana. Mekon lisäksi ostin eräästä liikkeestä yhden suloisen tekonahkarannekorun sekä kauniit sandaalit. :) Rannekorussa on yksityiskohtina metalliset, kullan väriset niitit ja rusetti. Sandaaleja koristavat puolestaan suuret kirkkaat kivet sekä sailor-henkiset valkeat nauhat. Sandaalit ovat mielestäni kivaa vaihtelua Suomessa näkemiini kesäsandaaleihin! Näiden lisäksi mukaani tarttui matkalta pari pikkuruista sisustusjuttua, mutta kerron niistä sitten joskus myöhemmin lisää. :) 


Kerroinkin jo aikaisemmin viikolla, että tein muutamia löytöjä maanantaina Jyväskylästä, kun poikkesimme siellä hieman kaupoilla. Ajattelin ympätä nuo maanantaisetkin ostokseni tähän samaan postaukseen, jottei tarvitse tehdä montaa ostospostausta erikseen. :) Jyväskylässä ostospusseihini päätyi hyvin samantyyppisiä juttuja kuin Kosilla. Raitateema jatkuu edelleen topissa, jonka löysin Onlystä. Onneksi raidat ovat välillä toisin päin, pystyssä. Vaihtelu virkistää ja silleen, tiedättehän. :D Erityisen iloinen olen maksihameesta, jonka ostin hennesiltä. Tilasin jo aikaisin keväällä hennesin nettisivustolta mustan maksihameen, mutta hameen toimitusaika lykkääntyi kevään mittaan jatkuvasti kauemmaksi ja kauemmaksi. Tällä hetkellä sivustolla lukee muistaakseni, että hame toimitetaan joskus ensi kuun puolessa välissä. Huoh. No, tiesin jo mustaa hametta tilatessani, että haluan sen lisäksi jonkun toisenkin värisen maksihameen valikoimiini. Minua ei kuitenkaan onnistanut yhtään etsinnöissä, sillä aina kun pääsin nypläämään maksihameita kaupoille, pienimmät hamekoot olivat jo loppuneet. Vaan mitäpä tapahtui maanantaina hennesillä? Ehdin jo pettyä, kun selasin liikkeen alakerran maksihamerekkiä. Hameista oli jäljellä taas kerran vain kokoja M ja L, jotka tiesin jo sovittamattakin liian isoiksi minulle. Hetken päästä tein kuitenkin mieluisan löydön penkoessani vaaterekkejä liikkeen yläkerrassa. Yhden rekin keskellä roikkui mustavalkoinen maksihame, joka oli sattumoisin kokoa S. Pinkaisin sovituskoppiin hameen kanssa ja toivoin, ettei se olisi liian pitkä näille lyhkäisille tappikintuilleni. Hame osoittautui juuri sopivaksi, ja minä tulin kertaheitolla ihan suunnattoman onnelliseksi. Niin, voisin taas jälleen kerran kertoa siitä paljonpuhutusta materialismionnellisuudesta. ;) Yleensä ärsyynnyn siitä, että vaateliikkeiden rekeissä roikkuu yksinäisiä vaatteita ihan väärissä paikoissa - tällä kertaa se osoittautui kuitenkin itseni kannalta hyväksi asiaksi. Hameen lisäksi hennesiltä tarttui mukaani myös hieman lisää sailor-teemaa; ihastuin kovasti kultaisen värisiin kaula- ja rannekoruihin, joista molemmista roikkuu näyttävät ankkurit. 

Mitäpä sitten viimeisestä kuvasta paljastuu? Jotain melko yllättävää, sanoisin! En olisi vielä jokin aika sitten uskonut painavani omaan päähäni hattua, vaikka niitä olen kovasti muiden käyttäminä ihastellutkin. Olen jo pitkään ajatellut, että erilaisia hattuja pukeutumisessaan käyttävät tyypit ovat todella itsevarmoja sekä rohkeita. Olen ajatellut myös, että näyttäisin itse lähinnä naurettavalta ja typerältä hattu päässäni. Maanantaisella ostosreissullamme päätin kuitenkin todistaa ajatukseni vääriksi, ja marssin Seppälässä kassalle musta hattu kourassani. Tuolloin en ollut vielä täysin vakuuttunut hatun sopimisesta, mutta viimeistään kotona peilin edessä hattua sovitellessani hoksasin sen näyttävän aika kivalta. Tekin saatte pian tästä todistusaineistoa, kun postailen tiistaipäivän asukuvat nähtäväksenne! 


Yritän kyllä todellakin kuvailla ostoksia piakkoin myös asukuvien yhteydessä, koska tällaisista kuvistahan ei yleensä selviä ihan se koko totuus. :) Mutta kolahtiko mikään ostoksistani teihin? 

// Finally I had enough time to take photos of my latest purchases. The items in the few first pics (striped maxidress, bracelet & sandals) are bought from Kos island, items in the last pics are from Jyväskylä city. The top is from Only, maxiskirt and golden jewelry are from H&M and the hat is from Seppälä.  
Comments (12)

12 kommenttia:

 1. Tosi kivoja ostoksia oot tehnyt! Nuo sandaalit on ihan mun lempparit näistä!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kiva kuulla :) Sandaalit on kyllä tuossa kuvassa vähän kökön näköiset, kun niitä oli hurjan vaikea kuvata :D Mutta asukuvissa ne näyttää varmaan sitten vähän paremmilta!

   Poista
 2. love it.

  http://mastylee.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Very nice purchases!!

  HTTP://THEREDCOATODYSSEY.BLOGSPOT.COM

  VastaaPoista
 4. Great items. I like all of them ; ))

  I follow you via GFC.
  You would made my day if you follow me back <3
  Have a nice day xoxo
  muffliato9.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much for following, it means a lot to me <3

   xx

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Thanks for commenting honey! :)

   Poista
 6. Aivan mielettömän ihana maximekko! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Eeva! Tuo mekko oli kyllä hirmuisen kiva löytö. Pitää ottaa pian asukuvia siitä :)

   Poista