sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

CHERRY IN THE AIR

Olen jo pitkään pohtinut uuden hajuveden hankkimista, sillä tuoksuvalikoimani ovat vedelleet viimeisiään. Jostain syystä olen kuitenkin vain lykännyt ja lykännyt uuden tuoksupurnukan ostamista - kunnes ennen Kosille lähtöä tajusin, että vanhat hajuveteni ovat oikeasti ihan lopussa. Reissun aikana päätinkin, että voisin etsiä itselleni jonkun ihanan kesätuoksun lentokentältä. Kun sitten kotimatkamme alussa setvimme tiemme Kosin pikkuruisella lentokentällä tax free -liikkeeseen, iskin tuoksuhyllyllä silmäni ensimmäisenä Escadan Cherry in the air -hajuveteen. Kesäisen keveä paketti sekä miltei ällön suloinen pullo vetosivat minuun niin kovasti, että päädyin nuuhkimaan tuoksua ensimmäisenä. Ja myönnettäköön: haistelun jälkeen en edes koskenut enää muihin tuoksuihin. Kyseinen Escadan kaunokainen vei tyttömäisen makealla sävyllään minut niin mukanaan, että vain muutamia minuutteja myöhemmin seisoin paketin kanssa kassalla - onnesta soikeana, tietysti. Päädyin valitsemaan hajuveden ehkä hieman hetken mielijohteesta, mutta en ole katunut päätöstäni sekuntiakaan jälkeen päin. Ja tuoksuvalikoimistani ei ole löytynyt moniin vuosiin yhtäkään Escadan yksilöä, joten olen iloinen siitä, että asiaan tuli muutos - pidän nimittäin Escadan hajuvesistä todella paljon niiden keveyden, makeuden sekä raikkauden vuoksi.  


"Summer is for fun, enjoying life, and taking in the fresh air as you go. Riding a bicycle in the French countryside, you stop on the way to pick some cherries and share them with loved ones. The sweet cherry taste brings to mind the pleasurable, breathtaking, and out-of-this-world feeling of falling in love, and that special summer when it came about. "

Kuten tuoksua kuvaavasta katkelmasta käy ilmi, hajuvesi on saanut inspiraationsa ranskalaisesta maisemasta. Sen tuoksussa sekoittuvat muun muassa musta kirsikka, vadelma, mandariini, vanilja sekä vaahtokarkki. Tämä on ehdottomasti uusi suosikkini, ja juuri täydellinen kesäisiin maisemiin sekä elämästä nauttimiseen. :)


Olen ihastellut hajuveden ostohetkestä lähtien pullon suulla komeilevaa suloista rusettikoristetta, mutta vasta kuvatessani pulloa hoksasin, että rusetti on tarkoitettu sormukseksi. Oh, kuinka ihanasti ajateltu. Harmi vain, ettei sormus ole millään muotoa sormeeni, saati tyyliini sopiva. Sormus saa siis jäädä paikalleen koristamaan pulloa - näin jokainen hajuveden suihkautus tuoksuu ehkä vielä astetta makeammalta. :)

Onko teillä mitään erityisesti kesään sopivia tuoksuja hajuvesivalikoimissanne?

// I bought this Escada's Cherry in the air -perfume from the airport of Kos island. I fell in love with it's girly, sweet and fresh scent. Of course that cute bottle had also something to do with my crush... :) What is your favorite perfume?
Comments (4)

4 kommenttia:

 1. Tuo on kyllä niiiin ihana tuoksuista ! Itseä kaduttaa näin jälkeenpäin etten ostanut sitä kun nuuhkin kaupassa, mutta eiköhän se löydä vielä tiensä minunkin hajuvesikokoelmaani. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että! No ainakin tiedät sen olevan ostamisen arvoinen, jos kerta jäi kaduttamaan :))

   Poista
 2. Tuo on niin ihana tuoksu! Mulle on Escadan muutaman vuoden takainen Sunset Heat ja se on kovin ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii, sekin on varmaan oikein sopiva kesään! :)

   Poista