maanantai 4. maaliskuuta 2013

My wedding look

Hääkuvien joukossa ei ollut valitettavasti minusta yhtäkään kunnollista otosta, josta olisi näkynyt asuni kokonaisuudessaan. Edellisen postauksen kuvista saa kuitenkin varmasti jonkinlaisen käsityksen asustani. :) Keräsin vielä kollaasiin yksityiskohtia asukokonaisuudestani. Haaveilin ennen häitä viininpunaisesta juhlamekosta, mutta en löytänyt kuin yhden varteenotettavan mekkovaihtoehdon kyseisessä värissä. Tilasin mekon Nellyltä sovitettavaksi, mutta mekko oli todella omituisen mallinen, joten palautin sen takaisin. Etsiskelin pitkään minua miellyttävää juhlamekkoa, ja kolusin kaikki tietämäni saitit lävitse moneen kertaan. Olin ihastellut useasti boozt.comilla erästä Vilan tummansinistä mekkoa, mutta minulla meni melko pitkään hoksata, että voisin tilata sen häitä varten itselleni. Lopulta päätin tilata mekon sovitettavaksi, ja mekko olikin luonnossa ihan mielettömän upea. :) Tilasin mekon s-koossa, ja se oli minulle helmasta hiukan liian pitkä, joten sitä lyhennettiin käsin. Mekon miehustassa olisi puolestaan saanut olla aavistuksen verran enemmän tilaa. Päätin kuitenkin pitää mekon ja pukeutua siihen ystäviemme hääpäivänä. :)

Ennen mekon etsimisen aloittamista olin päättänyt, että käytän asukokonaisuudessani kultaisia koruja, sillä tunnen oloni niissä paremmaksi kuin hopeisissa. Kun sitten valitsin tummansinisen mekon itselleni, mietin pitkään, pitäisikö minun kuitenkin laittaa hopeiset korut mekon kanssa - jotenkin minusta vain tuntui, että hopea sopisi mekon väriin paremmin. Kallistuin kuitenkin lopulta uudelleen kultaisten korujen puolelle, sillä niissä minulla oli enemmän valinnanvaraa. Myös clutchissa, jonka halusin ottaa juhlaan mukaani, oli kultainen yksityiskohta. Jalkoihini valitsin mahdollisimman yksinkertaiset ja mukavat korkkarit, jotta jaksaisin varmasti kävellä kengillä koko päivän. 

Jätin meikkini melko yksinkertaiseksi - sen pääpiirteeksi valitsin näyttävät irtoripset, ja huuliini sipaisin hyvin neutraalin väristä punaa. Hiukseni kiepautin isolle nutturalle niskaan, pään vasemmalle puolelle. Koska kampaus oli muuten melko sliipattu, jätin nutturasta roikkumaan muutaman lyhyen hiussuortuvan, jotka kiharsin laineille. Yritin etsiä vielä kaikkien otettujen kuvien joukosta sellaista otosta, josta olisi näkynyt selkeästi tuo nutturakampaukseni, mutta tuloksetta. Voisin kuitenkin tehdä joskus kampauksesta erillisen tutoriaalin, jos teitä kiinnostaisi sellainen? :)


Mikäli ihastuit maksimekkooni, löydät sen täältä:


Mekkoa on saatavana myös vaaleammassa sävyssä hopean harmaana, ja hintaa tällä kauniilla yksilöllä on 69,95 euroa. :)

// Here's a collage about the outfit I was wearing in the wedding on Saturday. :)
Comments (10)

10 kommenttia:

 1. Tosi hieno postaus :) JA TEE TUTORIAL :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! :) Selvä, täytyypä siis tehdä sellainen jossain vaiheessa ;)

   Poista
 2. Sun meikki näyttää tosi kivalta, varsinkin ripset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riikka! Nuo ripset on kyllä niin näyttävät, että parempi pitää muu meikki ihan hillittynä :)

   Poista
 3. Todella kiva simppeli mutta näyttävä häälook! :) tuollainen tumma maksimekko sopii kyllä täydellisesti talvihäihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oon ihan samaa mieltä! Siksi en halunnutkaan mitään kirkkaan väristä mekkoa, mun mielestä sellaiset on enemmän kesähäitä varten :)

   Poista
 4. love the maxi dress!great look!
  GIVEAWAY ON MY BLOG!CHECK IT OUT!
  http://talkingaboutf.blogspot.gr/
  Kisses!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks for the sweet comment dear! :)

   Poista
 5. Ihana kokonaisuus! Hääpostaukset on mielenkiintoisia. Kiva nähdä, miten muut laittautuvat häihin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva kuulla että tykkäsit :) Oon ihan samaa mieltä! Harmi vain ettei niitä näy kovin usein blogeissa... Ihmisten pitäisi mennä useammin naimisiin haha :D

   Poista