keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Blue and sparkling

Askartelin viikonloppuna itselleni kivat harmaat ja kimaltelevat kynnet, mutta iloa noista kynsistä ei riittänyt kovinkaan pitkäksi aikaa - kimallelakka ei nimittäin kuivunut kunnolla kynsieni pintaan, ja lakkaukset menivät heti todella rumiksi. Kun sitten vierailimme Samin äidin luona, päätin kaivella anoppini kynsilakkavarastoja hieman. Pitkän pohdinnan jälkeen valitsin kynsiini vaaleansinisen glitterilakan. Ryhdyin lakkausprosessiin hiukan jännittyneenä, sillä minulla ei ollut koskaan aiemmin ollut kynsissäni sinistä lakkaa. Jokin lakan sävyssä kuitenkin vetosi minuun niin kovasti, että ajattelin ostaa itsellenikin samantyyppistä lakkaa. :) Kun olin  lakannut jokaiseen kynteeni kaksi kerrosta, tulos oli edelleen melko väritön, sillä lakassa ei ollut kovinkaan paljoa sinistä pigmenttiä. Sainkin idean lisätä lakkaa kunnon kerrokset kynsien kärkiin, jotta lopputuloksesta tulisi ikäänkuin liukuvärjätty. Aluksi tuntui, etteivät kynsien kärjet kuivu ollenkaan, sillä lakkaa oli kärjissä todella paljon. Olin kuitenkin kärsivällinen, ja pitkän odottelun jälkeen uskaltauduin viimeistelemään kynnet päällyslakalla. Olin lopputulokseen iha hirmuisen tyytyväinen, ja lakkaus on pysynyt hyvänä jo monta päivää! 


Halusin kuvata kynnet ulkona lumihankea vasten, mutta kuvaussessio jäi hyvin lyhyeksi, kun jäätävä tuuli kylmetti lumesta kastuneet sormeni supernopeasti ihan kohmeisiksi kalikoiksi. En siis onnistunut nappaamaan yhtäkään kovin selkeää kuvaa kynsistä, ja näistä onnistuneimmistakin kuvista tuon kolmannen innostuin muokkailemaan niin, etteivät kynnet ole siinä kovinkaan paljoa pääosassa. :D No, toivottavasti näistä kuvista saa ainakin jonkinlaisen käsityksen lakkauksesta! Kaksi ensimmäistä kuvaa ovat ihan hyviä, mutta niissäkään liukuvärjäys ei näytä ihan täysin luonnolliselta - oikeasti kynsien kärjet ovat hiukan tummemmat ja tuo liukuvärjäys paljon selkeämpi. :) Ajattelin tässä juuri, että voisin ottaa kameran käyttöön seuraavan kynsi-inspiraation iskiessä ja kuvata kynsienlaittoa hieman tarkemmin. :) 

//I painted my nails with blue nailpolish on Saturday, and here you can see the result. I wanted to make the tips of the nails little bit darker, and it succeeded quite well. :)
Comments (12)

12 kommenttia:

 1. Tosi kiva väritys kynsissä, tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tällainen sininen sävy oli tosiaan mulle jotain ihan uutta, mutta tykästyin kovasti :))

   Poista
 2. Aivan ihanat kynnet! Itse kanssa lakkasin juuri kynnet ja en taaskaan jaksanut odottaa tarpeeksi kauaa ja rullallehan ne taas meni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, tuo on niiin raivostuttavaa! Varsinkin silloin, jos kynsien laitto tai fiksailu on jäänyt viime tippaan, eikä ole enää aikaa ruveta lakkaamaan kynsiä uudelleen tai poistamaan rullalla olevia kynsilakkoja :D

   Poista
 3. Pretty nails!

  www.kacieskloset.blogspot.com
  www.daisyraeboutique.com

  VastaaPoista