perjantai 29. maaliskuuta 2013

And there’s freedom in your eyes

Heippa! Minun piti tulla postailemaan jo aikoja sitten, mutta en lopulta kuitenkaan ehtinyt. Tässä siis tällainen myöhäisillan moikkaus päivän asukuvien kera. :) Väsyttää hirmuisesti, joten kohta on mentävä jo nukkumaan. Ihan loistavia tällaiset pitkät viikonloput, kun Samikin on kotona ruhtinaalliset neljä päivää! Tämänpäiväinen asukokonaisuuteni oli hirmuisen rento; ymppäsin siihen piponkin, kun en jaksanut tehdä tukalleni mitään erikoista. :D Minulla ei ole siis pidennyksiä kuvissa. Ja sen kyllä huomaa!


OUTFIT 2903

denim shirt - h&m
top - mango
skirt - h&m
shoes - spirit
necklace - h&m
sunnies - h&m
beanie - h&m

Tuntuu, että nyt ei irtoa oikein mitään juttuakaan kummemmin - ainoa asia, joka pyörii mielessäni tällä hetkellä on se, että tämänpäiväisten asukuvieni tausta on ehkä maailman kamalin ja rumin. :D Sen takia meinasin jättää kuvat jopa kokonaan julkaisematta. Mutta menkööt tämän kerran, kun näitä asukuvia ei ole tullut postailtua taas aikoihin... :) Nyt on kyllä pakko lähteä tekemään iltatoimia, että pääsen nukkumaankin jossain vaiheessa. Palailen huomenna!

Mielipiteitä päivän asustani? 

// Here's my today's relaxed outfit. What do you think about it? :)
Comments (10)

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Thank you dear, really nice to hear that! :)

   Poista
 2. Such a relaxed but stylish outfit, love it!


  Love from Amsterdam!

  http://juicyconfashions.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Ihana asu!=)

  http://sofiawilhelmiina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Sofia, hurjan kiva kuulla että tykkäät siitä! :))

   Poista
 4. Täähän taas oli kympin postaus. Ihana asu, tausta ei ole ollenkaan paha :) kivasti aurinkoa ja kuvat ovat tosi onnistuneita susta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivasta kommentista♥ Haha, tietysti itse tulee kiinnitettyä huomiota moniin sellaisiin asioihin, joihin muut eivät edes kiinnitä välttämättä ollenkaan huomiota :))

   Poista
 5. Ei tausta paha ole, mutta missä kaupungissa siis asut? kun saattaa näyttää tutulta mutta en ole ihan varma ja häiritsee!! :-DD tosi kiva blogi, käyn aina lukemassa kunvaan ehdin käydä blogei läpi. :)

  VastaaPoista
 6. You look great! Love the whole outfit! :)
  xoxo

  VastaaPoista