maanantai 18. helmikuuta 2013

How I keep my jewelry, part I

Maanantaiheipat! Kuvasin teille tänään videon, mutta tekniikka tuli (jälleen kerran) vastaan, enkä saanut ladattua videota tänne bloggeriin. Harmittaa kovasti, kerrankin kun oli aikaa tehdä sellainen suht onnistunut video! Mutta lupaan, että toteutan videopostauksen viimeistään ensi viikolla - silloin S on kotona, ja osaa auttaa minua videon lataamisessa. S:n avulla sain taannoin sen ensimmäisenkin videoni ladattua tänne. :D Haha, tästä voitte päätellä, etten ole välttämättä kovinkaan taitava näiden laitteiden kanssa... :D Kuvaamallani videolla kerroin hieman alkaneen viikon kulusta sekä muista kuulumisistani: S lähti taas eilen kurssipaikkaansa, ja me jäätiin Fridan kanssa kahden. Tänään tultiin kuitenkin äitini kyydillä vanhempieni luokse, ja majaillaan täällä varmastikin koko viikko. Kun Sami pääsee kotiin perjantaina, hänkin ajelee tänne vanhemmilleni. Kerroin videolla myös siitä, kuinka minulla on paljon postausaiheita bloggailtavaksi, mutta koska minun on luettava joka päivä ahkerasti pääsykokeisiin, postailen pääsääntöisesti iltaisin. :)

Yhteen postausaiheeseen sain idean viikonloppuna, kun hoksasin, etten ole esitellyt teille vielä uusinta sisustusjuttuani - Nostalgia-liikkeestä ostamaani korupuuta. Päädyinkin kuvaamaan uutta korutelinettäni, ja samalla innostuin napsimaan otoksia myös muista korujensäilytyssysteemeistäni. Minulla on tällä hetkellä kotonamme koruja miljonassa eri paikassa, ja haaveilen jatkuvasti siitä, että meillä olisi niin suuri asunto, että saisin ympättyä kaikki koruni siististi ja loogisesti jonnekin yhteen ja samaan nurkkaukseen. Ehkä vielä jonain päivänä. :) Tällä hetkellä minun on tyydyttävä pääsääntöisesti vain erilaisiin säilytyskoreihin, joita olen ripotellut ympäri kämppäämme, sinne minne vain mahtuu. Päätin jakaa tämän korujensäilytys -aiheen kahteen eri postaukseen, kun kuvia tuli otettua niin paljon. Näin aihetta on ehkä hieman helpompi käsitellä ja postaukset ovat selkeämpiä. Selkeys kun on täällä blogissani kaiken perusta. Tai no, siihen ainakin pyrin kovasti... :) Tässä postauksessa on siis kuvia uudesta korupuustani, ja postailen sitten jonain toisena päivänä loput kuvat korujensäilytyspaikoistani!

Kun olin Jannin luona Jyväskylässä, bongasin Kolmikulman ihastuttavasta Nostalgia-liikkeestä kauniin ja simppelin korupuun, jonka päätin kantaa liikkeestä kotiin. Nostalgia on kyllä niin täynnä kaikkea kaunista, että voisin sisustaa kotimme pelkästään Nostalgian tuotteilla! Oh, kenties voisin mennä joskus kameran kanssa liikkeeseen pyörimään, ja ottaa teille todistusaineistoksi kuvia. :) No, takaisin korupuuhun. Olin tosiaan etsiskellyt sopivaa korupuuta jo pitkään omille aarteilleni, mutta vasta tämä Nostalgian yksilö teki minuun lähtemättömän vaikutuksen. Pidän korutelineissä enemmän selkeistä linjoista kuin koukeroisesta, puuta muistuttavasta mallista, ja siksi tämä ostamani yksilö viehättääkin minua varmasti niin suuresti. :)

sukukoru, sukukoru, guess, rodokselta, 3x vero moda, regal - nelly, h&m, nelly, asos, asos, sukukoru, asos
h&m, asos, guess, nimesi.fi, sukukoru

Kuvissa näette itse korupuun lisäksi myös useita lempikorujani. Kaulakoruista lempparini on tällä hetkellä ehdottomasti asoksen piikkikoru, ja rannekoruista asoksen kultaiset yksilöt. Aitoa kultaa olevat sukukorut ovat kestosuosikkejani, ja pääsevät myös usein käyttöön. Koska telineestä puuttuu kuitenkin hurja määrä koruja ja kelloja, on varmastikin turha alkaa erittelemään suosikkeja sen tarkemmin. :) Ripustin telineeseen vain sellaiset korut, joita käytän usein, ja koska teline on myös sisustuksellinen yksityiskohta, jätin kaikki hopeiset yksilöt siitä kokonaan pois. Ne eivät vaan jotenkin sopineet kokonaisuuteen. :D Luulenpa kuitenkin, ettei korujen järjestys tule säilymään kovinkaan pitkään näin siistinä; muutaman asunvaihdon jälkeen korut roikkuvat  varmastikin telineessä ihan miten sattuu...

Miten te säilytätte korujanne? :)

// I bought this beautiful stand for my fave jewelry while ago. It's a great decoration detail! :)

Comments (4)

4 kommenttia:

 1. Kummaa kun blogger säätää jotain, kun kommenttisi ei tullut.

  Ompas sun korut
  Nätisti. Nätti puu niille myös. Toisin kun mulla, huono ja hutera, hieman rumakin koruteli e aivan liian täyteen korutettuna.
  Onneksi pian s auttaa sua saamaan videon blogiin, sitä on odotettukin :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hitsi! En enää edes muista, mitä kysymyksiä kirjoittelin siihen postaukseen. Täytynee keksiä uudet kysymykset :)

   Kiitti (: Uskon että sunkin korupuu on ihan mainio ja täyttää hyvin tehtävänsä! :) Hih, joo, en ymmärrä miten se videoiden lataaminen tänne on aina niin ongelmallista. Viime yrittämällä onnistuin vain niin, että videon aloituskuva näkyi, mutta video ei lähtenyt pyörimään lainkaan.... :D

   Poista
 2. ihania koruja:) iteki hankin vähä aika sitte korupuun, joka ei ole ihan samanmallinen kuin tuo sinun omasi :) mutta korupuussa säilyttelen ja yritän kovasti opetella hankkimaan ja käyttämään erilaisia koruja!

  VastaaPoista
 3. Kiitos! Kuulostaa tosi hyvältä :) Korut tuovat kyllä usein asuun "sitä jotain", ja niillä saa muutettua helposti asukokonaisuutta ihan erilaiseksi. :)

  VastaaPoista