sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Life imitates art

Täällä viikonloppu on sujunut rauhallisissa merkeissä, mutta aika on silti kulunut aivan liian nopeasti. S pakkaa tänään taas kamppeensa, ja lähtee ajelemaan kohti kurssimajoitustaan. Minä ja Frida lähdetäänkin sitten huomenna vanhemmilleni odottamaan seuraavaa viikonloppua, jolloin S palaa taas pariksi päiväksi kotiin. Kestää kyllä aikansa, että tottuu taas tällaiseen kovin erilaiseen elämänrytmiin. Seuraavien kuvien ja yhden puhuttelevan loistobiisin myötä toivottelen teille rentoa sunnuntaipäivän jatkoa - me lähdetään nauttimaan ulkoilmasta, kerrankin kun aurinko paistaa ilman jäätävää -30 asteen pakkasta. :)When you talk, it's like a movie and you're makin' me crazy,
'cause life imitates art
If I get a little prettier, can I be your baby?
you tell me, "life isn't that hard"

Love this song of LDR!
Comments (10)

10 kommenttia:

 1. oot iha hirmu nätti :) ja sul on kiva blogi (:!

  http://ffuckitshithappens.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihanasta kommentistasi, se piristi päivääni! :)

   Poista
 2. I really like these black and white pictures, they have a feeling of nostalgia that I love! Yes, I would like to follow each other, I am now following you on GFC and Bloglovin, so please follow me back on both sites :)

  HTTP://THEREDCOATODYSSEY.BLOGSPOT.COM

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Thanks, glad to hear you like them! :))

   Poista
 4. Hienoja kuvia, onko sun hiukset tosissaan noin upean pitkät! Kateus♥ Hienosti myös muokattu noi kuvat! Sun blogissa on muutenkin joku tietty yksinkertaisuus josta tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no mulla saattaa olla toisinaan klipsipidennykset käytössä... :D Mutta kiitos kovasti♥ Mahtavaa että päätit liittyä lukijaksi, oon siitä iloinen! :) Pidän itse kovasti tosi yksinkertaistetuista blogeista, ja yritän pyrkiä omassa blogissanikin sellaiseen :)

   Poista
 5. beautiful post, you are stunning!
  yes i'd love to follow each other, im now follower 86 on GFC:)
  xo Haylee
  http://www.dolledupdaily.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks for following cutie! xx

   Poista