tiistai 8. tammikuuta 2013

Don't you understand, I'm never changing who I am

Tiedättekö sen tunteen, kun pitkän lenkin jälkeen, hien kuivuttua on kylmissään ja hyppää tulikuumaan suihkuun? Uskon että tiedätte; tunne on lähes euforinen! Oloni onkin tällä hetkellä ihan uskomattoman hyvä. Hyvä oloni ei ole kuitenkaan ainoastaan vain lenkin ja kuuman suihkun ansiota... Aikaisemmin tänään tapahtui nimittäin eräs todella uskomaton juttu: bongasin facebookissa oman kuvani Cosmopolitanin päivityksestä! Fb-linkin takaa löytyi cosmon artikkeli, jossa kerrottiin cosmon toimituksen valinneen tähtibloggaajakisaan osallistuneista blogeista kolme tämän viikon inspiroivinta tyyliblogia - minun blogini oli yllätyksellisesti yksi näistä kolmesta! Ensimmäinen reaktioni oli kiljaisu, toisena silmiini kohosi kyyneleet. Sitten mieleeni juolahti ajatus siitä, että tämän on oltava vain jokin vitsi. Kun viimein sain uskoteltua itselleni artikkelin olevan totista totta, suuni venyi typerään hymyyn, ja riemun sekä onnen tunteet valtasivat minut. :) Kun lähdin mukaan Cosmopolitanin tähtibloggaajakisaan, en osannut oikein edes haaveilla asioista, joita kilpailun ansiosta voisi tapahtua. Siksipä jo tällainenkin huomionosoitus cosmon toimitukselta tuntuu ihan hirvittävän suurelta asialta! Kiitos siis hurjasti cosmon toimitukselle - tämä bloggaajanalku sai juuri huimasti lisää itsevarmuutta ja intoa bloggaamiseensa. Olen todella iloinen! :) Tuon cosmon artikkelin pääset lukemaan tästä. Ajattelin myös muistutella, että cosmon tähtibloggaajakisa on tosiaan edelleenkin käynnissä, joten jos pidät blogistani, käy ihmeessä klikkailemassa Cosmopolitanin sivuilla kuvani vasemmasta alakulmasta löytyvää "tykkää" -nappia!

Sitten hieman toisenlaiseen hypetykseen. Mieleni liitelee jo vakaasti keväässä, vaikkakin  ulkona on vielä synkkä talvi, ja kovat pakkasetkin palaavat kuulemma taas pian kiusaamaan meitä. Hain tänään postista Nellyn alesta tilaamani kengät, jotka suorastaan kirkuvat kevättä saapuvaksi. Kuvaan kengät postausta varten myöhemmin, mutta kamerasession jälkeen laitan popot vielä visusti taikaisin pakettiin odottelemaan lumien sulamista ja kuivia asfaltteja. Nyt odotan kevättä kahta kauheammin, kun tiedän, että kaapistani löytyy täydelliset kengät ♥ Uusien kenkieni innoittamana päätin koota pienen, melko keväthenkisenkin, kollaasin jutuista, joista haaveilen tällä hetkellä lähes taukoamatta.

Kuten huomaatte, haaveilen tällä hetkellä hyvin asennetta huokuvista vaatteista sekä asusteista. Kuviolliset housut ovat mielestäni ihan must kevättä ajatellen. Halusin sellaiset jo syksyllä, mutta vierastin hieman ajatusta minusta pukeutuneena printtipöksyihin. Kuten viime postauksessa kirjoitin, olen todellakin tainnut rohkaistua hirvittävän paljon pukeutumisen suhteen viime aikoina! Olen ollut pitkään ihastunut myös kuviollisiin toppeihin. Uskokaa minua, ne eivät ole kuuluneet ennen vaatekaappini sisältöön juurikaan millään muotoa. Ehkä tähänkin on tulossa siis muutos. :) Ja siitä asti, kun ostin viimeisimmällä shoppailureissullani Ginasta kuvallisen collegepuseron, olen suunnitellut hankkivani useammankin collegepuseron itselleni. Olisi kiva löytää jokin todella edgy yksilö omaan vaatekaappiin! Myös armykuosi ja pastellisävyt ovat erittäin tervetulleita vaatevalikoimaani. :) Ja reppu!!! Jokin räheä reppu on kyllä pakko löytää kevätasuja varten! Löytyykö kollaasistani mitään, mistä sinäkin haaveilet? :)

Olen hiljaiselostani johtuen postaillut asukuvia taas viime aikoina todella harvakseen, mutta lupaan, että tähän tulee huomenna muutos. :) Siihen asti, kuunnelkaahan seuraavaa biisiä!


// Finland's Cosmopolitan magazine arranged a competition for Finnish bloggers, and I took part to it. Today I realized that the staff of the magazine had just chosen three most inspirational style blogs of the week, and my blog was one of them. So I have been really really really happy today! :)  If you guys wanna help me in this competition, please vote for me here. It's really easy, all you have to do is just to click the "tykkää" -button down on the left corner of my picture. 

Above you can see the collage I made. I wanted to put together some items which I really dream of at the moment. As you can see, some of the items are quite edgy! Is there in the collage anything that you dream of? :) I also added one song to my post, hope you like it!
Comments (4)

4 kommenttia:

 1. GREAT POSTT!!!! LOVE BOTTIES!

  KISSES FROM:

  www.maisonclhoe.blogspot.com.es

  Clhoé

  VastaaPoista
 2. sun tyyli on kyllä muuttumassa tosi kivaan suuntaan! näyttäis siltä että siinä säilyy kuitenkin semmonen sulle ominaiseksi mieltämäni romanttisuus, mutta nyt tulee vähän rosoa tasapainottamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Kyllä vain, vähän uutta ulottuvuutta sillä rosoisuudella!

   Poista