torstai 13. joulukuuta 2012

“Beauty, to me, is about being comfortable in your own skin. That, or a kick-ass red lipstick.”

Kurkistetaanpa näin torstai-illan kunniaksi hiukan meikkipussiini. Kuvasin teille nähtäväksi ne meikkini, joita käytän yleisimmin, niin arkena kuin juhlassa. Tämänhetkisen elämäntilanteeni takia käytän vain muutaman kerran viikossa meikkejä (tietysti hiukan viikosta riippuen), joten meikkini eivät myöskään kulu kovin nopeasti, eikä minun siksi tule ostettua uusiakaan usein. Perusmeikkiini kuuluu normaalisti vain viisi tuotetta; meikkivoide, puuteri, aurinkopuuteri, kulmakynä sekä ripsiväri. Saatan toki silloin tällöin tehdä arkenakin silmiin rajaukset, levittää luomille luomiväriä tai sipaista huuliin huulipunaa. Mutta harvemmin. :)


1. Tällä hetkellä meikkivoiteenani toimii Maybellinen Fit me! -sarjan voide sävyssä 120, Classic ivory. Ostin voiteen vasta viime viikolla, enkä ole ehtinyt käyttää sitä kuin muutaman kerran, mutta jonkinlainen käsitys minulle on kuitenkin voiteesta muodostunut. Odotin voiteelta hieman enemmän, ja olenkin siksi ollut hiukan pettynyt siihen. Voide on vähän liian juoksevaa makuuni, ja jättää ihon jotenkin rasvaisen näköiseksi. Puuteria täytyy siis käyttää enemmän kuin edellisen meikkivoiteeni kanssa! Toisaalta tämä meikkivoide on kuitenkin mukavan kevyttä, ja sopiikin siksi hyväkuntoiselle iholle. Peittävyydestä en tosin osaa sanoa mitään, kun minulla ei ole oikein virheitä tällä hetkellä ihossani. :) Vinkki: Levitän meikkivoiteen aina sormin kasvoilleni; tämä tapa on juurtunut minuun, enkä osaa käyttää enää apuvälineitä voiteen levittämisessä. Voide lämpenee hyvin käsissä, ja sen saa levitettyä sormin tasaisesti joka puolelle. Käsin levitettäessä kaiken meikkivoiteen saa käytettyä hyvin, eikä ainetta mene hukkaan, kuten esimerkiksi meikkisienellä levitettäessä.

2. Maybellinen Fit me! -sarjan puuteri on ollut minulla käytössä kesästä asti, ja olen ollut tuotteeseen ihan tyytyväinen. En yleensäkään huomaa puutereissa kovinkaan suuria eroja, joten mielestäni tämä puuteri on ollut käytössä ihan perushyvä. :) Ainakin se kestää iholla hyvin! Vinkki: Levitän puuteria yleensä vain kulmien väliin otsalle, nenänpäähän sekä leukaan alahuulen alle. Näin meikki jää kevyeksi, kun puuteria ei ole koko kasvojen alueella.

3. Aurinkopuuteri on ollut yksi luottotuotteistani siitä asti, kun opettelin meikkaamaan. Aurinkopuuterilla saa korostettua mukavasti kasvojen muotoja, ja tuote antaa kasvoille lisäksi kauniin, terveennäköisen hehkun. Nyt olen käyttänyt jo pitkään Rimmelin Natural bronzer -puuteria sen hyvän hinta-laatu -suhteen takia. Kyseinen aurinkopuuteri on halpa, ja näyttää iholla hyvältä. :) Vinkki: Levitän aurinkopuuteria aina poskiluiden alle, nenänpieliin, otsalle hiusrajaan sekä leuan alle ja kaulalle. Näin kasvot saavat tasaisen yleisilmeen sekä hieman väriä, ja kasvojen muodot korostuvat kauniisti. :)


4. Kulmakynä on minulle todella tärkeä, sillä kulmani ovat luonnostaan melko vaaleat ja ohuet. Lisään siis kulmiin usein mielelläni väriä - toisinaan käytän kulmakynää, vaikken edes meikkaisi muuten kasvojani. Kulmakynällä saa vaivattomasti kaivattua ryhtiä ilmeeseen! Kulmakynänäni on toiminut jo pitkään Maybellinen Expression eyebrow sävyssä 03, Brown. Sokoksen myyjä valitsi minulle taannoin kyseisen kynän kyseisessä sävyssä, ja olen ollut tuotteeseen todella tyytyväinen. Kynällä on helppoa sutia väriä kulmiin, ja väri pysyy myös hyvin kulmissa. Toisaalta, jos väriä menee vahingossa liikaa kulmiin, sitä on myös helppo poistaa kevyesti vaikkapa topsipuikolla. Vinkki: Viimeistelen kulmani usein kynän käytön jälkeen siten, että suihkutan pienen määrän hiuslakkaa topsipuikolle, jolla sudin hiuslakkaa kulmiini karvojen suuntaisesti. Näin saan kiinnitettyä kulmakarvat kevyesti muotoonsa (kulmakarvani ovat hyvin taipuisat, ja kääntyilevät usein juuri sinne, minne niiden ei pitäisi kääntyä!). En ole viitsinyt kokeilla edes mitään kulmakarvageelejä, kun tämä on niin toimiva kikka! :)

5. Ripsivärinäni on toiminut jo loppukesästä saakka Yves Rocherin Sexy pulp Ultra volume -mascara. Olen ollut ripsariin todella tyytyväinen; se oli hinnaltaan edullinen (alle 10e) ja se on jättänyt ripset hyvän näköisiksi.  Värin levittämisen jälkeen ripseni ovat tuntuneet tuuheammilta ja erotelluilta. Nyt mascara on kylläkin ihan lopuillaan, ja edessä on uuden ripsivärin hankkiminen... Vinkki: Levitän ripsiväriä aina ihan ripsien tyvestä asti tekemällä hidasta, sahaavaa liikettä harjalla. Näin väri levittyy tasaisesti ripsiin, ja ripset näyttävät tuuheammilta.

Edellämainittujen perustuotteideni lisäksi meikkipussistani löytyy kaikkea pientä sälää; huulipunia ja -kiiltoja, rajauskyniä, valokynä, ripsentaivuttimet, erilaisia suteja, topsipuikkoja, kynsilakkoja, kynsiviila... Mitä milloinkin. :D Otin muutaman kuvan vielä niistä tuotteista, joita säilytän yleensä meikkipussissani perustuotteideni lisäksi. Meikkipussini lisäksi minulla on kylppärissä kori, jossa säilytän niitä harvemmin käyttämiäni meikkituotteita, ja laukussa mukanani kulkee yleensä pienempi pussukka, johon siirrän vain meikin ehostamiseen tarvittavat tuotteet (puuteri, huulikiilto jne.).


Kuten kuvista huomaatte, suosin paljon suht halpoja meikkimerkkejä; Maybellinea, Rimmeliä, Lorealia, Yves Rocheria, Lumenea... Opiskelijana minulla ei ole varaa panostaa luksusmerkkeihin, enkä oikeastaan edes haluaisikaan laittaa rahojani kalliisiin meikkituotteisiin. Olen pääsääntöisesti hyvin tyytyväinen näihin halpoihin, ja tykkään vaihdella käyttämiäni tuotteita todella usein, joten johonkin tiettyyn tuotteeseen panostaminen ei ole mielestäni fiksua. Olen iloinen siitä, että huippulöytöjä voi tehdä edullisestikin! Hyvä esimerkki tästä ovat mielestäni Viva La Divan halvat luomiväripaletit, joita minulle on kertynyt muutama. Kuvassa näkyvä, ruskeita sävyjä sisällään pitävä paletti on yksi suosikeistani; paletin luomivärit sisältävät runsaasti pigmenttiä, hohtavat kauniisti ja pysyvät pitkään luomilla. Suosittelen siis koittamaan!

// Here are some make-up products that I use normally. In the first pic you can see those products which I use in my weekday make-up, and in the last three pics you can see some products that I use less frequently.
Comments (2)

2 kommenttia:

 1. They opened Yves Richer store here in Ljubljana, but I never bought anything. Maybe I should try something!

  Check my giveaway:

  ASILOSOFY GIVEAWAY

  http://asilosofy.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh, I think you really should try and buy something from the store! :))

   Poista